Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Inspirasjon stue


Heisan:)

Nå ble det plutselig adventstid. Hjemmene er pyntet med masse lys. Det er jo så koselig.

I morgen starter Vakre Hjem sin julekalender. Mange fine premier. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på et enkelt spørsmål. (svaret finnes på hjemmesiden eller denne boggen) Vi trekker en vinner hver dag. Du kan sende inn hver dag;) Trykk på kalenderen ved siden av her. Eller her

Nå litt inspirasjon. Noen skal kanskje pusse opp stua etter jul,.

Farger på stuen

Ingen hemmelighet at jeg liker farger. Masse farger, blandet. Gjerne kraftige farger. Leke seg med farger er kjempespennende og moro, synes jeg hehe Jeg er enda der at jeg har en hvit basis. Foruten en superrosa lang vegg da, og skogen i trappa, som dere har sett før, er alt hvitt. Men utover det er det mange farger rundt omkring. Og hadde det vært opp til bare meg…hadde det vært langt mere. Jeg drømmer litt om lilla, blank kjøkkeninnredning…eller grønn..hm..Mannen begynte å kremte da jeg for et par måneder siden hang opp den nye gardinen fra Hanna Werning kanskje ikke var helt perfekt. Håhåhå JOOODA. Den blir hengende ja. Ooo yes (kjøkkenet får blir som det er da foreløpig..)

Her skrev jeg om Hanna Werning.Tapet fra Borge

En til som elsker farger og falt for dette designet er Irina. Irina er en frisk herlig dame med en veldig inspirerende blogg. Hun brukte tapetet og tekstiler til et dekoroppdrag. Se hennes blogg for bilder av det.

 

Shabby, romantisk, duse blåfarger..rolige interiører som man kan senke skuldene til..Kjempefint. Helt nydelig. Passer til veldig mange. Noen, so foretrekker flere og  kraftigere farger. Oppfordrer og råder alle til å tenke gjennom dette, hva liker jeg, hvordan vil jeg ha det rundt meg? Hva gir meg noenting? Sånn blir huset og interiøret vårt personlig.

Her kommer et bilderas av stuer. Fargerike og ikke. Alle har sitt særpreg. Enjoy:)

 

Fargerike stuer

 

 

 

Fargerik stue

 

Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue

 

Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue

 

Ha en strålende adventstid:)

Og nå har vi laget en fin facebookside også. Like oss der da:)

Klem Lene

 

 


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: