Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Kjøkken inspirasjon del 2


God søndag:)

Renovering av husSjekk her da. Det er håp for alle hehe. Bilder fra Klikk.no

Her kommer et innlegg inni mellom avluting av malt kjøkkenbord. Hele det prosjektet får dere se når jeg er ferdig. Innebærer også 8 stoler..:S Stor jobb, men ganske moro faktisk:))

Ifi har fokus på kjøkken for tiden, så jeg tenkte å følge opp det. Kjøkken er viktig for oss. Det er familien samlingspunk. Det skal være praktisk, trendy og pent. Trendene forandres fort,- som andre trender, men kjøkken er ikke noe man skifter ut hvert år, så her må man tenke på personlig smak og behov.

oppussing av kjøkken

Klassiske hvite kjøkken er det som har solgt best de siste  5 årene. Nå er etterspørselen etter beisede innredninger i forskjellige, spesielt gråtoner på innmarsj, selv om hvite nyanser kommer til å fortsette å dominere. Jeg har et råd til dere som ønsker innredning som ikke er malt. Tenk på hva du velger på gulvet, så ikke materalene kveles i hverandre. Et godt eksempel er furu innredning og eikeparkett. Er det mye kvist i innredning, velg et rolig gulvmateriale. La materialene fremheve hverandre, ikke konkurrere:)

Jeg har før skrevet en insirasjonsartikkel om kjøkken, med masse bilder. Se den her

Her kommer flere inspirasjonsbilder:)

Inspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkkenInspirasjon kjøkken

 

1
Legg til en kommentar

avatar
0 Kommentar tråder
0 Svar
0 Følgere
 
Mest kommenterte kommentar
Hottest comment thread
0 Kommentarforfattere
Nylig kommenterte forfattere
  Abonnér  
nyeste eldste
Varsle om

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: