Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Vinyl Comfort


Hei hei:)

Jeg sa i siste innlegg at jeg skulle skrive om et annet fantastisk gulv, og det er virkelig fantastisk! Det er korkgulvet Vinyl Comfort, Alaska Oak fra Gulvabia. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er det fineste fineste gulvet jeg noen gang har sett. Litt klisjeaktig kanskje, men helt sant! I tillegg til alle plussene dette gulvet har i oppbygningen, ser det utrolig ekte ut som et tregulv.

Vinyl Comfort-korkgulv fra Golvabia

Hvorfor kjøper man parkett? Jo, det er naturmateriale-ekte tre,  lunt-, lunt å gå på, lunt for romfølelsen., og det er fint.  Men parkett endrer farge, blir gult, røres,- så det ofte sprekker i skjøtene. Da er det ikke fint lenger. Etter bare noen få mnd kan du se en fargeforskjell, etter noen år er adskilig mørkere og gulere enn da det var nytt. Har man barn ses fort hakk og riper i lakken.  For de som ser sjarmen med dette, eller ikke bryr seg om fargen, er parkett et bra valg. Men les her….—-

Vinyl Comfort fra Golvabia

Vinyl Comfort er laget på kort-naturmateriale- veldig lunt, lyddempende, veldig godt å gå på. Ikke glatt, som lakken på parkett. En mdf kjerne er pakket inn i kork på begge sider. På toppen ligger da et veldig slitesterkt lag med vinyl. Se oppbygningen her I går ble gulvet utsatt på hard testing med hammer og spissen på en saks. Da hadde jeg venta meg merke altså, men NEI!! Helt utrolig!

Vinyl Comfort fra Golvabia

Og da det endrer ikke farge, rører seg ikke, men holder seg likt og fint i år etter år etter år.. Og faktisk er det så lunt at de som har varmekabler i gulvet, kan skru ned noen hakk, å spare strøm, fordi korken luner så godt. Litt overbevist eller? hehe

Dette gulvet er forholdsvis nytt enda, og ikke alle kjeder har det, men mange Vakre Hjem butikker har tatt det inn på lager nå, og jeg hører pallene så vidt får besøkt enkelte butikker før de bæres ut igjen. Moro, og moro å selge sånne kvalitetsvarer. Dere som har kjøpt det, blir såå fornøyd:) Men det finnes lite bilder, så her kommer en oppfordring til dere som har lagt det.

Ta bilder, og send det til meg på lene@vakrehjem.no. da blir jeg kjempeglad!

OOO glemte å si at det er veldig enkelt å legge. Staver som du klikker sammen;)

Det finnes flere fine design da.

Vinyl comfort golvabia

Det kommer også straks nye designprøver til butikkene. De er fine(psst ingen slår fremdeles Olaska Oak da.., men min mening) hehe Men vil du ha et mørkt gulv er det et nytt som er virkelig fint. Kommer tilbake med flere bilder av disse, når de kommer.

Ha en strålende fin tirsdag alle:))Og valentinesdag!!! Oioi alle hjerter gleder seg..


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: