Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Hytte inspirasjon-oppussing av kjøkken


Heisan:)Drivved tapet Se dette nydelige kjøkkenet, som jeg er så heldig å få dele med dere av en likeså skjønn dame. Dette er fra hytta hennes i Bjugn som er nyoppusset nå. Jeg tror dere skal få se mere fra denne hytta senere også.:)

Se hvordan det så ut før:

Opussing av hytte

Kjøkken før. Ser lite, kjedelig og simpelt ut..

Inspirasjon oppusset kjøkken

Her er kjøkkeninnredningen fjernet, panel fjernet, og plater lagt på. Klart til ny innredning og tapetsering. Spennende...

Oppusset kjøken med drivved tapet

SE, SÅ FINT DET BLE!! WOW! Lyst, lekkert, kontrastfylt, god plassutnyttelse-ved å integrere kjøleskapet økes romfølelsen betraktelig. Dette er et mye shoppet Ikea kjøkken, men det som gjør dette personlig og spennende er tapetbruken. Drivved tapeten fra Storeys som er grov og rustikk med rette linjer brytes med en lett, lys, linjert herlig tapet, Falsterbo fra Borge. Dra Spiseøya rudt hjørnet er også en super ide for bedre plassutnyttelse. Well done!

 

oppussing av kjøkken med drivvedtapet

Deler av denne Falsterbo tapeten er lagt i rammer. Bare små utsnitt. Dekorativt og en fin måte å skape helhet i interiøret på.

Tapet fra Borge

Her er tapeten Falsterbo fra Borge. Er det ikke herlig?

Kun 1 rull av denne tapeten er til salgs. 400kr, pluss frakt, eller den kan hentes på Vakre Hjem Melhus. Den er kjempefin som bilder,på vegg eller på møbler. Det er ekstremt lavere enn ordinærprisen. Første mann som sender meg mail får den. lene@vakrehjem.no

Drived tapet

Drivved tapet fra Storeys

Jeg får utrolig mange henvendelser ang denne Drivvedtapeten. Vakre Hjem har den på lager. Finn og oppsøk din nærmeste butikk her. Eller send meg en mail, så hjelper jeg deg:)

Ha en fortsatt fin uke:)

4 kommentarer til “Hytte inspirasjon-oppussing av kjøkken

 1. Så lekkert! Wow.. Et herlig uttrykk ble det!

 2. Søk blogg sier:

  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg. Vi åpner 1.juli 2012 istedenfor 1.juni som planlagt.
  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.
  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.
  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på sokblogg@gmail.com og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno
  Interessert i å lage et innlegg om oss?
  Send oss mail på sokblogg@gmail.com og du vil få tilsendt et bilde med tekst tilbake. Når innlegget er laget får du til gjengjeld et fantastisk smykke fra nettbutikken JustLoveit.no i posten. Vi gleder oss.
  Mvh
  Søk blogg

 3. Christine sier:

  Hei,

  Hva heter kjøkkenet?

  Hilsen Christine

  1. lene sier:

   Det er jeg usikker på Christine. Nok ikke siste utgave

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: