Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Fototapet Mr Perswall

En verden full av muligheter med fototapet. Få inspirasjon her


Goood dagen:) Søndag faktisk

fototapet

Fantastisk bilde å ha på veggen sin. Liiiiiker!!

Fototapeter er i skuddet om dagen. Flere og flere får øynene opp for denne uendelig store verden av muligheter. Det finnes nesten ikke noe bedre måte å skape seg et personlig preg på hjemmet sitt på. I tillegg er det veldig tøft, fint, kult..ja.. Det er et KJEMPE utvalg i ferdige motiver, men du kan også laste opp et eget bilde.

Fototapet fra Mr perswall

Her er bilde jeg har fått fra en kunde på Melhus. Dette skal bli et gutterom.  Ble det ikke fint? Og legg merke til hvor fint det er med brune teppefliser til et sånt sort/hvitt bilde;)

Mr persall

Her er trappen til min smarte far. Han har lastet opp et eget bilde og sendt inn. Kjempefint:)

MR PERSWALL er stedet. Her finner du et bilde eller laster opp eget bilde. Skriver inn bredde og høyde, da ser du akurat hvordan bildet blir på veggen. Du kan flytte og dirigere motivet, og du kan også se det miljøsatt. Så finner du din nærmeste butikk, der henter og betaler du. Smart!:)

Her kommer et bilderas med fototapeter. Resten av kolleksjonen finner dere i linken over.

fototaet fra mr perswallmr perswallmr perswallmr perswallmr perswallMr perswall fototapetfototapet fra mr perswallFototapet fra Mr perswallFototapet fra mr perswallFototapet Vakre HjemMr perswallMr PerswallMr PerswallMr perswall fototapetmr perswallmr perswallmr perswallMr perswall fototapetMr persall fototapetMr perswallMr perswall fototapetMr perswall fototapet

 Ønsker alle en god søndag. Jeg skal male og tapetsere jenterom lalalaaa🙂

 


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: