Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Fornyelse av småmøbler

Se Vakre Hjem butikken E.Remmen og Smakfullt sin møbelforvandling.


Juhuuu:-)

yul

I Vakre Hjem trylles fram vakre ting!

Hvorfor kjøpe nytt, når du enkelt med maling og tapet bruke det gamle og lage ditt eget nye særeksemplar? Moro er det også 🙂
E.Remmen As og Smakfullt har tryllet noen gamle møbler fram til livsmot igjen. Vakre Hjem butikken ligger i Åndalsnes. De har alt hva en fargehandel har, pluss en stor interiøravdelng.

huø

E.Remmen og Smakfullt, her ved Linn, Lisbeth og Guri

Deres nye tilskudd i maleravdelingen Tone-Brit kommer her med tips og ideer til hvordan du kan fornye din gamle krakk eller kommode.

n

To gamle krakker fra 1929. De ble vasket godt ned med avfettende middel, de brukte Nitor malervask, og pusset godt. Deretter grunnet med heftgrunn og videre malt med Lady supreme matt i farge pilasterblå og Lady interiør finish 40 farge sand

iø

Til å dekorere krakkene brukte de tapet- Falsterbo fra Borge. Motivene ble limt på med spraylim og overlakket med 3 strøk matt lakk (trestjerners gulvmatt)

hø

Fantastisk:-)

hgø

Så herlig! Legg merke til fargebruken, og hvordan disse to spiller på lag. Heldig det hjemmet disse havner i:-) Bruk eksempelet, å puss opp krakken din du også! Ikea har rimelige trehvite slike-gi bort en personlig julegave i år?

gul

Her er en lutet kommode som mange har stående fra 90-tallet fornyet. Vasket og grunnet før malt med supreme finish matt 05, farge vika. Tapetrester er brukt på skuffene som dekor. Denne fra Storeys har desverre utgått, men her er det bare fantasien som setter grenser.

hø

Ihiiihiii se her da. Det er potensiale i det meste folkens. 😀 Kommode i rotting, skinn og bombaytre

bh

Og slik ble de. Fantastisk! Som tapetgrunnlag oppå rottingen har de først lagt en veggfornyer. Treverket er vasket og grunnet med sperregrunn, før de er malt med supreme finish. På mørkt treverk, som sterkt gulnet furu og slikt bombaytre så bruk sperregrunn. Den vil hindre gjennomblødning av farge gjennom malingsfilmen.

E.Remmen As og Smakfullt har en fin hjemmeside og facebookside

Snart tilbake, og da med et fargerikt hjem 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: