Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Ørland Fargehandel i ny drakt

Ørland Fargehandel framstår i ny perfekt drakt etter fornyelsen

31. oktober 2013


Heeei hei hei:-)

Ørland fargehandel

Flonka nytt på Ørland. En smakfull butikk på 700m2 som er verdt et besøk dere.

GRATULERER MED NY BUTIKK, Arnstein og resten av gjengen på Ørlandet! Den ble fantastisk fin.(selv om jeg bare har sett bilder og hørt rykter enda) Ryddig, oversiktig, inspirerende, stilig, og pen. Eva Marie, kjedens dyktige interiørekspert har tegnet og planlagt denne også. (som Øra og Melhus)
Det er viktig å nevne at effektbelysningen ikke er på plass enda, så utstilinger og varer ikke kommer helt til sin rett, men dere ser likevel hvor flott den har blitt i oppygningen og sin helhet.

gipø

En stor flisavdeling. Noe for enhver smak

hl

Her er bilde tatt fra inngangspartiet. Herlig, glad, men balasert fargebruk totalt. Kontrastfarger på høye veggskiver inspirerer og flytter fokus fra gulvbeleggsveggen bak. Det blir ryddig med store blikkfangelemeter mellom mange små.

yul

Diskområdet er blitt moderne og smakfullt. Vakre Hjem fargen vårnatt er brukt på bakvegg, og også andre steder i butikken. En utrolig god fin farge, som fungerer også godt i de fleste hjem. Her skal det henges opp fine pendler.

gøu

Spraylakk? Her har de utvalget!

gyl

Rene oversiktlige reoler, med inspirasjon på endene.

yuip

Nytt gulv? Det kan de hjelpe deg med her!:)

guiø

Alt du trenger til malejobben din.

hgø

En stor og inspirerende tapet og farge sone har de fått. God arbeidsplass (og kaffeplass) Her kan du sitte ned, bla i tapetbøker og fargekart,- få god hjelp til prosjektet ditt:) Arnstein, Tore og Karin godkjenner stolene 😎

giuø

Lun koselig utstilling  av tapet og gulv inspirer ved siden lim og fug! Vanskelig å vite hva du trenger til jobben? Spør da vel! Dette er en FAGHANDEL, her jobber EKSPERTER. Eksperter som gløder for jobben sin,- spørs om de ikke flytter også nå, når butikken har blitt så fin hehe;)

 

Gratulerer igjen, og lykke til videre:-) 🙂 🙂

 

 

 

 

 

 

Legg til en kommentar

avatar
  Abonnér  
Varsle om

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: