Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Inspirasjon hall/entre/gang

Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger.


Hallais:)

jotun 41

En lekker gang  i farge sober fra Jotun.

Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet..tiden flyr og mye artigere å pusse opp gamle møbler og div Men nå etter jul må den taes. Tak, vegger, pipe og dører. Det florerer av ideer, har gjort i mange år, de skifter ofte hehe (som alt annet) tapet, farger, møbler…Hva jeg lander på vil tiden vise, foreløpig nyter jeg bare synes av andre nydelig ganger og tenker og tenker…hm

Her deler jeg inspirasjon med dere. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen, og kom å spør oss!:-)

hall-32

Noen tips først:

 • Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Lag et personlig touch på den.
 • Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. F.eks utnytt høyden i rommet med oppbevaring.
 • Ha gjerne egne knagger til gjester.
 • Gjør plass til en sittebenk/stol. Går også ann å ha klappsete på veggen.
 • Skohyller er ryddig og kjempesmart. Kan evnt gjemmes inni skap.
 • Bruk alltid minst et speil i gangen. Dette øker romfølelsen, gjør rommet lysere og det har en praktisk betydning, og ikke minst det ser flott ut.
 • Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig. God almenbelysning med spotter eller taklamper (du kan ha lysekrone i gangen også:)) Punktbelysning over garderobeskap, og gjerne stemningsbelysning som en bordlampe/vegglampe.
 • Store mønster på gulvet får rommet til å virke større, og lyse farger har samme effekt. Har du en lang og smal gang, kan du godt ha en kontrastfarge på endeveggen, kanskje et fototapet:)

hall-1 hall-2

hall-3 hall-4 hall-5 hall-6 hall-7 hall-8 hall-9 hall-10 hall-11 hall-12 hall-13 hall-14 hall-15 hall-16 hall-17 hall-18 hall-19 hall-20 hall-21 hall-22 hall-23 hall-24 hall-25 hall-26 hall-27 hall-28 hall-29 hall-30 hall-31 hall-33 hall-34 hall-35 hall-36 hall-37 hall-38 hall-39 hall-40

Ha en strålende kveld:)

15 kommentarer til “Inspirasjon hall/entre/gang

 1. Tove sier:

  Hei! Så flink du er. Flotte interiør tips. Jeg er inspirert. Hvilken farge er brukt på veggene i hall, bilde NR 29. Smal hall med «sort» farge. Også løperen hvor kan jeg få tak i en slik? Mvh tove

  1. lene sier:

   Så flott du liker bloggen:) Ang farge og løper, så vet jeg desverre ikke.

 2. Tone sier:

  Hei! Likte godt tapeten med fuglekassen på. Vet du hvor den er å få tak i?

  1. lene sier:

   Nei, desverre, men jeg tror nok det er en fototapet.

 3. Bente brenno sier:

  Har sett på disse bildene for lenge siden og synes det sort hvite teppe/ryen på bilde 39 er helt fantastisk. Har vært i mange butikker for å finne det eller noe liggende , men med dårlig resultat .
  Hvor får jeg tak i en slik rye ?? Eller noe som ligner.

  Bente

 4. Hildegunn Bratberg sier:

  Hei flott blogg ?hvilke farger er det på inspirasjons bilde 7 og 8?

 5. Vera sier:

  Jeg liker ikke «bevisst skapt» design, jeg liker rom som er innredet i en mer minimalistisk stil, med karakteristiske aksenter. Det vanskeligste interiør for meg å ordne var hallen – en lang og upraktisk. Men jeg ønsket å legge noe å gjenopplive den. Ved å søke forskjellige møbelbutikker jeg fante Front butikken. I deres tilbud fante jeg en fantastisk skap med sete. Et flott alternativ, fordi møbel er ikke bare hyggelig, men før alt det er funksjonelt. Benken tjener meg godt, og kjøpet gikk raskt og uten problemer. Jeg vil sikkert se gjennom tilbudet fra Front under neste renovering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese:
11. august 2017

Hvordan avrette gulv?

Hvis du ikke har avrettet gulv før, er dette en innføring med erfaringer hvordan du gjør det. Det er ikke vanskelig eller tidkrevende som du kankje tror.