Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Fornye kjøkkenet?

Få inspirasjon


fdgg

Skap et personlig kjøkken

God søndagskveld:-)
Vi skal snart ha en kampanje, hvor vi bl.a har fokus på kjøkken. Kjøkkenet er blitt vårt hjerte, og faktisk skal 28% av alle som skal pusse opp fornye kjøkkenet, og hele 63% av de yngste (18-36 år) ønske om å pusse opp kjøkkenet. Hvor man er i livet og hvordan det står til med økonomien, hvordan utgangspunktet ser ut, avhenger hva hvordan man fornyer det.- Helt nytt, male det, kanskje bare en ny tapet eller farge gjør susen.

zdf

Hva hadde dette kjøkkenet vært uten gule hyller?

Jeg har funnet frem noen bilder som skal være til inspirasjon. Jeg personlig synes jo folk kan være mere kreative når det gjelder kjøkken. Ikea tjener flesk, og ære være de for det, men selv om du velger kjøkken derfra, er det opp til deg hvordan du setter helheten sammen. Alt for mange like kjøkken rundt omkring.(fikk jeg sagt det også) Innredningen må ikke være hvit eller grå, eller over og underskap må ikke ha lik farge f.eks. Sett ditt personlige preg også på kjøkkenet. Det kan du gjøre med innredning, tapet og farger. Og igjen- usikker? Søk hjelp! Vakre Hjem har flere interiørkonsulenter rundt omkring som higer etter å hjelpe deg;) Her kan du kontakte oss

kjøkken-25

Tapet, foruten maling, er det enkleste å skape DITT kjøkken på. Tapetserte kjøkken er virkelig fint, og så enkelt å tapetsere over, når du er lei. Lakk tapeten 3 strøk med vanntynnbar lakk, og kjøp en herdet glassplate akkurat over koketoppen. Den har 4 skruer og enkel å fjerne ved omtapetsering.
Så først her kommer noen kjøkken med tapet, etterpå bare inspirasjon på vakre kjøkken. Enjoy:-)

kjøkken-31kjøkken-37 kjøkken-35kjøkken-34 kjøkken-33 kjøkken-32 kjøkken-30

kjøkken-29kjøkken-28 kjøkken-27 kjøkken-26 kjøkken-24 kjøkken-23 kjøkken-22 kjøkken-21 kjøkken-20 kjøkken-19 kjøkken-18 kjøkken-17 kjøkken-16 kjøkken-15 kjøkken-14 kjøkken-13 kjøkken-12 kjøkken-11 kjøkken-9 kjøkken-8 kjøkken-7 kjøkken-6 kjøkken-5 kjøkken-4 kjøkken-3 kjøkken-2

 Mere kjøkkeninspirasjon HER og HER.

Straks tilbake, shippp o hooooi

 


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: