Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Hvilken terrassegulv farge passer til meg?

Hva bør du tenke på ved valg av farge til terrassegulvet.


terrasse-farge-0

Et fint terrassegulv gjør uteplassen komplett. (bilde Jotun, farge shimmergrå)

Tjohei:-)Det er sommer, det er sol og det er varme 😀 Såå deilig dere, helt fantastisk. Det regner riktignok i trøndelag idag hehe men det gjør bare godt, og gråvær = vaskedag. Så da er det bare å gå igang med rens av terrassegulvet. Hvordan du gjør det finner du her.

terrasse-farge-15shimmergrå

Nydelig gråfarge, shimmergrå fra Jotun

Også var det dette med å velge farge til terrassegulvet da. Det synes mange er litt vanskelig. Jeg har et tips og det er at terrassgulvet skal ikke stå som kontrast til huset. Terrassegulvet skal ikke dominere, det skal harmonere. Har du hvitt hus, kan et tjærebrunt gulv ofte bli for hardt. Tenk på omgivelsene/naturen og fargen på huset ditt. Tenk at terrassegulet skal være en harmonisk forlengelse av huset ditt, binde hus og hage sammen. Har du en varm tone på huset, velg en varm tone, kanskje lysere på gulvet. Og samme motsatt. Vesentlig er også hva slags møbler du har. Her skal det også være harmoni, ikke kontrast. Inne kan vi kontratere, utvendig er ikke det så heldig.
Gråfarger er populært akkurat nå, og med hell, gråtoner glir ofte godt sammen med naturen. Men tenk alltid på det jeg har nevnt ovenfor. OG SPØR I BUTIKKEN DIN

Jeg beiset terrassegulvet vårt i 2012, i en grå farge. Vi har mellombrunt hus (burmateak)egghvit staffasje og mye gråtoner utenfor (grus/bakke, steintrapp osv)

Her kommer terrassegulv inspirasjon. (mange fra bildene er fra Jotun.no og Ifi.no. De er kun ment som inspirasjon derav jeg ikke har fargenavn eller kode.)terrasse-farge-1 terrasse-farge-2 terrasse-farge-3 terrasse-farge-4 terrasse-farge-5 terrasse-farge-6 terrasse-farge-7 terrasse-farge-8 terrasse-farge-9 terrasse-farge-10 terrasse-farge-11 terrasse-farge-12 terrasse-farge-13 terrasse-farge-14 terrasse-farge-16shimmergrå terrasse-farge-17 terrasse-farge-19

Så ha en fin sommerdag. I morgen åpner butikkene igjen, og du kan kjøpe terrassebeis 😀 juuhuuuu


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: