Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Tips til deg som skal male trehvitt møbel

Hvilken grunning du velger er viktig, les hvorfor.


3_bord_ferdig-utsnitt

Hei folks:)

Jeg fikk en mail fra ei dame for litt siden som hadde et problem med maling av bordet sitt. Dette bordet under her, ubehandlet, kun lakkert. Hun har slipt det med maskin, men ikke slipt av lakken, siden det skulle males.

uiø

Bord-grunnet-1-støk-heftgrunnProblemet ser dere over her. Etter et strøk med grunning, og et strøk med maling, Gjøco Fashion 80, ser det slik ut. Gjennomslag av farge, selv gjennom malingen altså. Jeg forstod problemet med en gang, og spurte hvilken grunning hun hadde brukt. Det var heftgrunn, og heftgrunns egenskap er kun å hefte, ingen sperreeffekt. Så jeg rådet henne å male over med sperregrunn, to strøk. Sperregrunn sperrer fargen på underlaget og gir ikke gjennomslag. Den hefter også på lakk, men viktig å vaske, pluss slipe over først. Hun gjorde deretter det,- to strøk oppå malingen med sperregrunn, etterfulgt av to strøk med maling.-Fashion 80. Hun brukte rull og etterstrykpensel, som gir et perfekt resultat, og SE HVOR FINT DET BLE! 🙂 (hun hadde i utganspunketet tenkt å ikke male beina, men morsomt at hun malte noe av dem likevel)

bord-ferdig-malt

Et flott nytt bord, som har enda lenger levetid i ny drakt. Well done:) Tusentakk for bildene, Birgit i Kirkenes:)

 

4
Legg til en kommentar

avatar
1 Kommentar tråder
0 Svar
0 Følgere
 
Mest kommenterte kommentar
Hottest comment thread
1 Kommentarforfattere
gypsy Nylig kommenterte forfattere
  Abonnér  
nyeste eldste
Varsle om
gypsy
Gjest
gypsy

160825 96984If youre needing to produce alteration in an individuals llife, during i would say the Are generally Bodyweight peeling off pounds training course are a wide path within the direction of gaining any search. la weight loss 973245


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: