Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Behold furugulvet på hytta!

Det er ikke alltid du trenger å pusse opp det gamle furugulvet. Inspirasjon til koselig hytte finner du her.


Hytte-inspirasjon-10

Tjohoo :-)))
Nå har det blitt påske, jøsssss…herliget hvor fort tiden går da, var det ikke akkurat jul?
Hva skal du gjøre i påsken? Vel, jeg skal være hjemme sammen med Lenesønnen, de andre ryker til famile i sør. Lenesønnnen 12 er ganske god til å male, så vi skal gå løs på stue med litervis av tålmodighet og positivt sinn hehe Jeg elsker igrunn å pusse opp, det er moro. Man ser fort forandringer, og ikke minst man får gjort unna noe som skulle vært gjort..Hytte inspirasjonMange bruker påsken nettopp til oppussing, og mange reiser på hytta i påsken. Og du som reiser på hytta, sitter kanskje å tenker på alt som skulle vært gjort der..eller hva skal du gjøre. Her kommer litt inspirasjon til en nydelig hytte som har beholdt mye av den gamle treverket. Ja, for du MÅ ikke gjøre noe med det gamle furugulvet, hvis du gjør noe med det rundt 😉 Kontraster og fine overganger er viktig. Legg merke til hvit taklist eller ikke. Har du ikke hvitt tak, kan det være lurt å droppe denne for ikke å oppnå en hvit stripe rundt taket. Her har de gjort begge deler.

Hytte inspirasjon Hytte inspirasjonHytte inspirasjonHytte inspirasjonHytte inspirasjonHytte inspirasjonHytte inspirasjonHytte inspirasjon soveromBilder tatt av Ragnar Hartvik. Lese mer om denne hytten kan du gjøre på hytteliv.no

Ha en vidunderlig påskefeiring alle sammen 🙂

3
Legg til en kommentar

avatar
3 Kommentar tråder
0 Svar
0 Følgere
 
Mest kommenterte kommentar
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
gitanoPusse opp på hytta i påsken? – Happy Homes NorgeTiril Nylig kommenterte forfattere
  Abonnér  
nyeste eldste
Varsle om
Tiril
Gjest
Tiril

For en flott blogg! Så godt å se at ikke alle mener at en må male furugulvene. Vi har selv overtatt ei skikkelig hyttehytte, og der er det furu alle veier. Tak og vegger skal få litt ekstra kjærlighet, men gulvet er godt som gull.

trackback
Pusse opp på hytta i påsken? – Happy Homes Norge

[…] Behold furugulvet på hytta […]

gitano
Gjest
gitano

758358 57337Any way Ill be subscribing to your feed and I hope you post again soon. I dont feel I could have put it far better myself. 118965


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: