Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Den store trendfargen nå – BLÅ

Blått er en stor farge i år. Her får du tips til hvordan den kan brukes.


Trendy med blått i interiøret

Tjohooo 🙂
Siste dagen i påsken idag! Håper du har hatt en fin påske sådan. Det har jeg 🙂 Pusset opp litt i stua. Malt panelvegg og eikeparketten. Ja, for det er også en mulighet med å fornye gulvet. Male det! Bilder og fremgangsmåte kommer 🙂
Jeg synes det er moro med trender og trendfarger. Gjorde et intervju om trender for DNB bolig, det kan du lese her.

Trendfarge blått
I år ser vi mye av blått i interiøret. Både på vegger, og detaljer. Blått er en nydelig og beroligende farge. Antagelig den fargen jeg burde ha rundt meg hahaha 😛 Det nye soverommet (ja, det skal også pusses opp) det blir blått. Blått kan brukes i alle rom, men pass på hvis det er nordvendt. Blått er i utgangspunktet en kjølig farge, så kan virke kaldt på interiøret i et nordvendt rom. Blått er forøvrig nydelig sammen med jordfarger, som brunt. Putter du en dæsj med gult eller orange til det blå skaper du en komplementærkontrast som vil virke fremhevende og sette prikken over i`en i rommet.

Jotuns Deco blue er nå manges favoritt. Les her om «Norges nye favorittfarge»

Deco blue årets favoritt farge fra JotunHer følger eksempler med blått i interiøret. Dette til inspirasjon 🙂

Trendy-blått-i-interiøret-17 Trendy-blått-i-interiøret-16 Trendy-blått-i-interiøret-15 Trendy-blått-i-interiøret-14 Trendy-blått-i-interiøret-13 Trendy-blått-i-interiøret-12 Trendy-blått-i-interiøret-11 Trendy-blått-i-interiøret-10 Trendy-blått-i-interiøret-9 Trendy-blått-i-interiøret-8 Trendy-blått-i-interiøret-7 Trendy-blått-i-interiøret-5 Trendy-blått-i-interiøret-4 Trendy-blått-i-interiøret-3 Trendy-blått-i-interiøret-2 Trendy-blått-i-interiøret-1Ønsker alle en kjempefin siste påskekveld, -og en ny uke 🙂

Én kommentar til “Den store trendfargen nå – BLÅ

  1. gypsy sier:

    510982 277101whoah this weblog is magnificent i really like reading your posts. Keep up the great work! You know, lots of men and women are seeking about for this info, you can aid them greatly. 643684

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: