Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Vårens trendstiler


Tapet konkurranse

Nå kan du vinne drømmetapetet. Trekning 29.4

Hei hei 🙂
Fy flate, det er deilig når solen stråler inn igjennom vinduene (og man ser at ooooiiiii disse var møkkete…:P.) og man kjenner positiv energi strømme igjennom kroppen. Helt utrolig hva solen og lyset gjør med oss! 🙂 Nå kan du sette deg ned, slappe av og se på disse 4 bildene nedenfor, for deretter å bli mer bevisst på din egen stil. Skal du endre litt i hjemmet, kanskje male eller tapetsere en vegg, eller bare er nyskjerrig på hva som gjelder nå, så kan disse inspirere og hjelpe deg, i tillegg kan det hjelpe de i butikken å hjelpe deg å finne farger og materialer!
Dette her er stiler vi har definert etter vårens trendbilde. Hjemmet ditt skal lyse av personlighet, og det er mange muligheter. Noe av dagens bilde er mørkere flater, men det lyse fargerike intriøret er høyest aktuelt.

Trendstil 2016 klassisk og elegangTrendstil 2016 urbanTrendstil 2016 fargerikTrendstil 2016 bohemNyt solen hvis den har kommet til deg, og ta et smil ekstra til alle rundt deg 🙂

Legg til en kommentar

avatar
  Abonnér  
Varsle om

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: