Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Enstavs laminat skaper ny lun helhet etter oppussing.


Billig og fint laminat gulv fra Gerflor

Martin og Caroline har fått et nytt flott hjem i Flateby. De har valgt å legge det fine lamiantgulvet Colonial Vintage Formosa.

Hallo hallo 🙂 🙂 Freeedag, det er jo alltid herlig med fredag. Uansett om man har jobbehelg eller ikke. Idag er det stålende fint vær, det er varmt, skulle tro det var midt på sommeren. Bare å nyte vel. Fint vær gir glede og energi på de fleste. Er du en av dem, og tenker at YES, nå skal jeg ta å få gjort noe med stuen, kjøkkenet eller soverommet, så GJØR DET NÅ. 😀 Vi har nemllig kampanje på maling, tapet, gulv nå -og også neste uke. Dette gulvet her:Billig fint laminatgulv fra Gerflor-er så fint. Jeg har flere favoritter på gulv altså, men generelt er jeg ikke så fan av laminat. Det kan se kunstig ut, og det er kaldt. Men dette her ser skikkelig ekte ut. Med det rustikke, lune utseende virker det lunt, MEN HVIS DU LEGGER EN KORKMATTE UNDER blir det faktisk lunt og dempende også. Så billig og fint gulv skal du lete lenge etter! Alle Vakre Hjem butikkene har dette gulvet. Finn din butikk. (ikke alle har på lager, men alle har prøver)Jeg har også testet dette gulvets fargetone til diverse farger og tapeter, og det passer til så mye. Masse muligheter til en flott helhet. Gulvet finnes i to forskejllige fargetoner- Formosa og Togo.

Holmlia Farge og Interiør har en superfornøyd kunde. Det er min fetter med sin skjønne frue 🙂 De har kjøpt og pusset opp et hus i Flateby, og lagt dette gulvet på stue, kjøkken og soverom. Det ble såååå fint 🙂 Gratulerer Martin og Caroline, nydelige Aurora og nyfødte Emil!

Perfekt gulv for barnerommet

Se her er a, herlighet, verdens søsteste lille ballerina! Her ser dere litt av korkunderlaget.

Slitesterkt gulv, laminat fra Gerflor Vakre Hjem

Nytt moderne kjøkken. Fargen på veggene heter 1140 sand.

Gulv Colonial Vintage. Slitesterkt og flott!

Lunt, stilrent og flott!

Nytt gulv på stue pog kjøkken. Colonial Vintage

Åpen løsning stue og kjøkken gir et luftig utrykk. Her ligger an for mye god matlaging. Det er Martin nemlig god til. Psst (jeg kommer)hihi

Slik så kjøekkenet ut før oppussing

Slik så kjøkkenet før da de kjøpte huset

Fakta om gulvet :
Enstavs laminat med naturtro overflate og tidsriktig dekor. En kombinasjon av av varme toner og røff struktur skaper en hjemmekoselig og god romfølelse. Gulvet har en v-fas på alle sidene, noe som gir et eksklusivt gulv. Et slitesterkt og vedlkeholdsvennlig alternativ. Tykkelse 8mm. 20 års garanti- 100% gjenvinnbar.

Flere bilder av gulvet:

Laminat gul colonial vintage 8 mmBillig laminatgulv fra Gerflor 0646_da_capo_formosa_mf_1s_f04_a2-f 0646_da_capo_formosa_mf_1s_w22-f 0649_da_capo_togo_akv_mf_1s_xll_ss01-f 0649_da_capo_togo_akv_mf_1s_xll_w10-f 0649_da_capo_togo_mf_1s_w34-f formosa-living-fEn glad helg alle sammen 🙂


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: