Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Frisk opp interiøret med gult

Gult vil vi se en del av fremover. En fin farge å tilføre i intriøret på detaljer eller i dempet nyanse på vegger.


Hallo 🙂
De som er interessert i interiør, har nok for lengt fått med seg at NÅ kommer fargene. Ja, de gjør definitivt det, men det tar litt tid her i nord. De kommer litt etter litt smygende inn. Vi snakker om at vi begynner å male farger på store flater, ikke bare på små ting.Gult i interiøret

Forskjellige aktører i fargehandlerbransjen kårer årets farge. For neste år kåres det ulike farger, og det er grunnet at i interiørbildet nå er det mange farger. Man kan ikke lett utpeke en, men man kan tro at en farge vil utmerke seg spesielt eller ønske om å jobbe frem denne.Gult i interiøret

Se hva jeg skrev om interiørtrendene her

Gult i interiøret

For 2018 har Fargerike kåret blå- blånyanser, Nordsjø en dempet rosa og Dagny Fargestudio gul. Og det er nettopp gult jeg tenkte å inspirere dere med idag.
Gul er en frisk farge, en glafarge, men den oppleves forskjellig ut fra nyansen. En dyp gulfarge med en god del sort i kan males på store flater, en mer klar gulfarge bør bare brukes i små doser. Blått har fått et bust i Norge nå på veggene, og like mange eller flere vil i 2018 male stuen eller soverommet i en blå nyanse. Gult er komplementærfargen til blått som vil gi rommet et lekkert preg. (komplementærfarger fremhever hverandre, de konkurrerer ikke)

Gult i interiøret- happy homes

Jeg heier på gult, det er kult, gi oss et friskt pust i stuen, det gjør oss glad. Og glede det vil vi ha! 😀

Nedenfor følger litt gul inspirasjon. (Bildene er hentet fra pinterest eller utenlanske sider med ukjent opphav, slik at jeg har ikke fargekoder)
En riktig god helg ønskes dere fra meg 🙂

Gult i interiøret-happy homesGult i interiøret- happy HomesGult i interiøret- happy homesBruk av gult i interiøret-happy HomesGult i Interiøret-happy HomesGult i interiøret- happy HomesGult i Interiøret- happy HomesGult i interiøret- happy HomesGult i interiøret- Happy Homesgult i interiøret-happy homesGult i interiøret- happy HomesGult i interiøret- Happy HomesGult i interiøret-happy HomesGult i interiøret-happy homesgult i interiøret-happy homes

1
Legg til en kommentar

avatar
1 Kommentar tråder
0 Svar
0 Følgere
 
Mest kommenterte kommentar
Hottest comment thread
1 Kommentarforfattere
garcinia cambogia pure extract Nylig kommenterte forfattere
  Abonnér  
nyeste eldste
Varsle om
garcinia cambogia pure extract
Gjest
garcinia cambogia pure extract

189295 802264Hey! Nice stuff, do tell us when you post something like that! 14998


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: