Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Skal du pusse opp?

Nå er det kampanje hos Happy Homes! 🙂


Hallo 🙂 Skal du pusse opp, så les videre. Vi har kampanje nå i to uker, uke 10 og 11. Her er det mye tips, råd, inspirasjon og gode tilbud! Nedenfor kommer sidene i kampanjebladet. Tilbudene varierer noe lokalt, så sjekk din Happy Homes nærbutikk sin Facebook side.

Sakl du piusse opp? Kampnje happy homes Skal du pusse opp? Kampnje hos happy homes Tilbud på vinylgulv-happy homes Tilbud på våtromsbelegg- happy homes Tilbud på kalkmaling-happy homes Tips og inspirasjon med happy homes Skal du puuse opp? Tilbud på tapet happy homesSkal du puuse opp-tilbud på flis hos Happy HOmesSpraylakk keen-happy homesTulbus på solskjerming fra Luxaflex- happy homes

 

 

Legg til en kommentar

avatar
  Abonnér  
Varsle om

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: