Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Våre vakreste farger

Velg farge med hjertet. Din personlige stil er riktig for deg! 🙂


Happy Homes farge vestavindHallo dere, har dere det bra? 🙂 Begynner solen å stryke dere på ryggen, så humøret, energien og tiltakslysten kommer frem igjen etter vinterens dvale? Vi ønsker iallefall å sørge for at når tiltakslysten kommer -sommer eller vinter så har vi mange vakre farger å velge i. Disse fargene er gode interiørfarger, som ikke har mer fargestyrke enn at du kan være trygg på at de fungerer på hele vegger og rom.
Fargene får du kjøpt i din Happy Homes butikkHappy Homes Farge BrisHappy Homes farge Svaberg

Her kan du bla i fargekartet

Happy Homes farge Svaberg/Bris

Farger krever lys. Jo mer sort fargene inneholder, jo mer lys trenger de. Fargene forandrer seg, de ser skarpere ut i sollys enn i skygge. De blir lysere på veggen enn på en liten prøve. Derfor prøvemal alltid. Happy Homes farge BølgeHappy Homes farge kulpTips! Mal fargen på en plate eller gårpapir, og flytt den rundt i rommet. Både i dagslys og i kveldslys. Se hvordan den vil forandre seg etter lysetHappy Homes farge OceanHappy Homes farge TjernHappy Homes farge KarveHappy Homes farge KonvallHappy Homes farge TiriltungeHappy Homes farge ValmueHappy Homes FargekartHappy Homes FargekartHappy Homes FargekartHappy Homes Fargekart

Hva sier du? Er de ikke fine? Ønsker du fargekartet tilsendt pr post? Send mali lene@happy-homes.no (fargene kan kun blandes i Happy Homes butikker)

Ha en nydelig helg 🙂


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: