Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Hvilken farge på terrassegulvet?

En sammenhengende helhet er viktig, men hvordan får du det?


Hallo, nyter du sommeren? 🙂 Det har jeg gjort, vært superheldig med været og tilbragt mye tid på terrassen. Og nettopp terrassen er en viktg del av utemiljø. Gulvet ute er en like viktig flate ute som inne. Så hvilken farge skal du velge til terrassegulvet?

hvilken-farge-på-terrassegulvet
Butinox terrassebeis-farge 1008 gråhvit

Så enkelt, men så vanskelig: Tenk som inne! Gulvet må passe fargemessig til huset, hagen og andre omgivelser.
Fargen på terrassegulvet velges etter valg av husfarge, så den er viktig å ta hensyn til, og husets stil. Så omgivelsene. Har du plen, grus, fjell? Alt skal ha en sammenhengende helthet, akkurat som alle flater inne.

hvilken-farge-på-terrassegulvet
Jotun, farge 90000 terrassebrun

Altså velg en farge som står fint til husets hovedfarge, staffasjefarger og som gjerne understreker arkitekturen. F.eks har du et hus i moderne stil/funkis med kjølig farge på huset bør du videreføre utrykket videre på terrassegulvet.

hvilken-farge-på-terrassegulvet
Jotun, farge 9073 shimmergrå

Har du et klassisk hus i varme farger, bør du fortsette med terrasse i gyldne toner. Husk at farger kan oppfattes varme og kalde etter hvilken oppbygning. Spør om råd og se terrasseprøver i din Happy Homes butikk!

hvilken-farge-på-terrassegulvet-happyhomes
Jotun, farge 623 Burmateak

Ligger huset eller hytta i naturskjønne omgivelser, er ofte naturen rundt en avgjørende faktor for valg av farge. La terrassen spille på lag med naturen, og plukk opp farger fra hav, stein og omgivelser.

hvilken-farge-på-terrassegulvet
Jotun, farge 9074 nordisk tre

Ha en strålende flott beisehelg da! 😉

Slik beiser du terrassegulvet

Legg til en kommentar

avatar
  Abonnér  
Varsle om

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Del innlegget:

Fortsett å lese: