Lene blogger om trender, tips og inspirasjon

Om meg

Livsglad interiørguru som har innsett at de første 30 nok er godt passert.., men at de neste 60 blir SÅ supre!:)
Med Lenemannen og de 3 Lenebarna, bor vi i nesten nybygd hus (som forøvrig er pusset opp mange ganger..fordi jeg elsker det, og må teste saker og ting,.hm;)) I Melhus kommune, sør for Trondheim.

Farge og -interiør utdannelse og et fagbrev i blomsterdekor står på cv`n.
I 7 år drev jeg en farge -og interiør butikk sammen med min vakre venninne. Som interiørkonsulent eller designer ettersom prosjekt har jeg innredet og bistått i mange hjem gjennom årene, noen av de er representert her på bloggen. Jeg er opptatt av det personlige i interiøret. Alle mennesker er unike og forskjellige, dermed burde et hvert hjem være nettopp det. Du skal trives i ditt hjem, omgitt av de materialer og farger som passer til nettopp deg og din livsstil. Tapet er det materialet jeg brenner mest for, dermed blir det mye stoff her om det:)

I dag jobber jeg som markedssjef for Happy Homes Norge, som er sammen med Happy Homes i Sverige den største nordiske faghandlerkjeden. Vi har fokus på den enkelte butikken eller varehus, høy fagkompetanse og god service. Ansatte kurses jevnlig og de er til enhver tid oppdatert på siste farge og interiør trender, produktnyheter o.l

Følg meg gjennom denne bloggen som jeg skriver som en del av Happy Homes sin hjemmeside og alle de fine butikkene våre rundt i Norges land. Den oppdaterer jeg ukentlig med tips, råd og veiledning,være seg interiørprosjekter, produkttips, nyheter, trender..ect
Har du tips til meg, bilder av prosjektene dine, tema du ønsker jeg skal skrive om, spørsmål..send meg mail. Da blir jeg sååå glad:))

lene@happy-homes.no

Vakre Hjem Lene blogg