Farge og- interiørtrender 2017/18

Hvilke farger og materialer blir å se fremover nå? Vil interiørbilde forandre seg? Her får du svarene, pluss et par gode tips! 🙂


Happy Homes trender 2017

Hallo dere 🙂 Sola skinner, og fuglene kvitrer. ENDELIG er det vår i trøndelag, jeg har ventet sååå lenge. Jeg var i Milano i starten på april, og fikk virkelig kjenne vårfølelsen, og fikk se hva som som kommer av farger, materialer, møbler osv. Min kollega og jeg var på Salone del mobile som er verdens største design messe. Herrigud, som vi koste oss. Tenk dere to interiørnerd deluxe i interiørmekka! Vi har også litt peiling hehe så det som er veldig gøy er å se proffe løsninger. For den messen er proff. Det er gjennomtenkte og riktig sammensatte utstillinger, ofte med noe ny vri. Det er kreativt og spennende material og fargebruk.

Happy Homes fargetrengder 2017

I årene fremover nå vil vi se farger. Det blir lite eller ingenting hvitt og grått. Heldigvis, vi trenger farger nå etter mange år med nøytrale hjem. Det er grønnfarger nå som dominerer av farger. Nyanser av grønt, gjerne ton i ton. En del blek rosa, også i varierende nyanser. Jordfarger mot brunt og en del blått,- også en sennepsgul mot orange. Fargene er sotet, en del pastell-. Men altså klar domins i grønt- naturens farge. Grønt er en veldig god interiørfarge. Passer til alle de andre fargene,- men pass på kulørstyrke, mengde sort og hvitt. Vi ser grønt på vegger, møbler m.m Det er generelt lune, gode miljø som skapes interiørmessig. Av materiale er valnøtt en klar dominat, noe som glir godt inn i helheten til disse sotede kulørene.

Happy homes fargetrender 2017-2018 Happy Homes trender 2017 Happy Homes trender 2017Happy Homes fargetrender 2017happy Homes fargetrender 2017Happy Homes Fargetrender 2017happy homes interiørtrender 2017Happy Homes 2017Happy Homes fargetrender 2017Happy Homes fargetrenderHappy Homes fargetrender 2017Happy Homes fargetrendderhAPPY HOMES FARGETRENDER2017happy Homes fargetrenderhAPPY HOMES FARGETRENDERHappy homes fargetrenderhappy homes fargetrenderhappy Homes fargetrender 2018

TIPS!!
Fondfelt (ovenfor)- smart måte å soneinndele på. Skaper et ryddig utrykk. Man kan bruke tapet, maling eller annet. La møblene/hyller/bilder følge feltet. Felt malt på vegg med dybdevirkning. Smart tips 🙂

hAPPY HOMES FARGETRENDER

Ha en strålende flott helg alle sammen 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
50 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x