Om meg

Livsglad interiørguru som har innsett at de første 37 nok er godt passert.., men at de neste 60 blir SÅ supre!:)
Med Lenemannen og de 3 Lenebarna, bor vi i nesten nybygd hus (som forøvrig er pusset opp mange ganger..fordi jeg elsker det, og må teste saker og ting,.hm;)) I Melhus kommune, sør for Trondheim.

Jeg er utdannet interiørkonsulent og blomsterdekoratør. Har drevet farge og interiørbutikk i 7 år, jobbet som interiørkonsulent i 10 år og med markedsføring i 5 år. Nå jobber jeg som markedssjef i Happy Homes Norge som er nordens største fargehandels kjede.
Som interiørkonsulent eller designer ettersom prosjekt har jeg innredet og bistått i mange hjem, noen av de er representert her på bloggen. Jeg er opptatt av personlighet, glede, god flyt og harmoni. Hvordan kan materieler og farger påvirke akkurat deg positivt? Hva skal til, hvordan skal du bygge opp hjemmet ditt? Det har av større betydning for livskvaliteten din enn du tror hvilke farger og materialer du har rundt deg i hverdagen

Følg meg gjennom denne bloggen som jeg skriver som en del av Happy Homes sin hjemmeside og alle de fine butikkene våre rundt i Norges land. Den oppdaterer jeg ukentlig med tips, råd og veiledning,være seg interiørprosjekter, produkttips, nyheter, trender..ect

Har du tips til meg, bilder av prosjektene dine, trenger du hjelp, tema du ønsker jeg skal skrive om, spørsmål..send meg mail. Da blir jeg sååå glad:))

lene@happy-homes.no