Om meg

Livsglad farge og tapet guru som har innsett at de første 40 nok er godt passert.., men gleder meg til de neste 40! Livet blir hva vi gjør det til og gir det.

Jeg er utdannet interiørkonsulent og blomsterdekoratør. Har drevet farge og interiørbutikk i 7 år, jobbet som interiørkonsulent i 14 år og med markedsføring i 7 år. Nå er jeg markedssjef i Happy Homes Norge som er en landsdekkende fargehandels kjede.

Jeg er opptatt av personlighet, glede, god flyt og harmoni i interiøret. Hjemmet ditt skal være godt for deg å komme hjem til. Farger påvirker oss mye mer enn vi tror, og finne en palett tilpasset ditt eget liv er avgjørende for god helse.

Trender synes jeg er veldig moro. De forandrer seg etter hvordan vi som mennesker endrer oss ettersom krig, fred, økonomi osv. Tolkning av trender, blir en tolkning av mennesker. Interessant 🙂 Oppdaterte trender finner du her på bloggen, minst to ganger i året. Utover det finnes mye tips, råd, nyheter, produkter, veiledninger osv. Ønsker du jeg skal skrive om noe, så send meg en mail

lene@happy-homes.no

Har du før-etter bilder jeg kan publisere, blir det belønnet med gavekort e.l