Tapetnyheter fra Borge


Juhuuu!!:)

Da har jeg vært på tapetlanseringen til Borge i Oslo, og sett hva vi kan forvente fra dem i høst. Mye fint var det. Skulle være noe for enhver smak. Trendene forsetter i samme stiler som før i år. Men vi vil se enda mer av denne rå stilen med plank, rå betong, mur o.l. Ganske heftig og kult. Borge kommer med en sånn bok som er wow knallbra!! Se bilder fra den lenger ned. Vi ser mindre av natur, grener, blader skog enn før, men mye blomster i mange varianter. Gjerne store blomster. Tapetene og fargene er lune og gode. Barokkmønstre ser vi flere av i gode toner, som kan brukes på hele rom. Vinyltapeter med struktur og fibertapeter som jeg virkelig måtte ta på for å kjenne om dette var tekstil. Veldig bra:) Se her er smakebiter fra kolleksjonen

Tapet fra borge

Nydelig tapet, lun og koselig. Passer i ethvert rom

Tapet med hortensia
tapet-fra-borge

Kontraster og store mønstre setter preg på rommet. Tør å gjør det. Det blir så tøft!

Tapeter fra borge rå overflater

Her kommer utdrag fra wow boken. Rå betong og plank. Kombiner med lune tekstiler, og egenskapene til begge kommer max fram. Puta ser såååå god ut da

rå plank tapet borge Tapet plank borgetapet betong borge tapet avis borge tapet slitt plank med ornament
Lilla-tapet-borge

Denne var en av de jeg måtte ta på. Helt nyydelig

 

tapet borge

Stiltapet med nydelige detaljer

 

tapet med kraftige farger fra borge

Her er også en WOW bok. Krafitge, sterke herlige farger. Må ha, bare MÅ HA hehe

tapet borge med kraftige farger
Rød barokktapet borge

Ordentlig fin rød tapet, med fin god rødfarge som kan brukes såvel på møbler som på veggen i spisestua har vært et savn. Vel, her kommer den!:D

 

 

ensfarget tapet borge

Ensfargede tapeter i kraftige gode farger. Mange tenker at de kan male istedet, men nei, tapet gir et helt annet utrykk

 

gul orange tapet borge

Bittelite snitt fra Marimekkoboken deres. Boken har solgt bra,etter forventningene, så mulig det kommer en oppfølger etterhvert. Hurra!!

 

Våtromstapet borge

De kommer med en fornyet våtromstapet bok. Nyheten ser dere her. Stort flisemønster i rett farger i tiden. Denne var veldig fin. Så skikkelig ekte ut. Våtromstpet er et godt alternativ til flis eller plater. Den skal kaldsveises i skjøtene, og det gjør du enkelt sjølv. Over kjøkkenbenken er den også et godt alternativ.

våtromstapet grå flis borge
Fototapet mr perswall

Fototapet er fantastisk, og det stopper ikke på utførelsene. Vil du virkelig ha en personlig preg, så er dette tingen. Lag bilde av hva hvilket som helst bilde du har selv, eller velg i det uendelige utvalget av ferdige bilder. Ikke dyrt å snakke om heller. Kun 299,-pr m2. Borge kommer med enda en ny fotobok fra Mr Perswall nå

Ellers fikk jeg med meg Ståle Økland som snakket om hvordan utviklingen blir i teknologi framover. Da ble jeg nesten litt skremt hehehe sikkert fordi jeg er en av de som enda går rundt med en telefon jeg bare an snakke i..:p  Men ALT skal gjøres via telefon. Blir litt vel fullt i lomma å gå rundt med både telefon OG bankkort. Neida, vi betaler bare med telefon. Piip pip ferdig. Den spirituelle verden og vår verden kobles sammen.Gå i butikken, ta bilde av det du ser, prøv det på deg eller plasser det i stua di. Blir mindre bomkjøp og returer da..?, når vi kan henge opp den nye gardinen hjemme FØR vi kommer hjem..

Jakob fra PEJ gruppen er kjempeinteressant og artig å høre på. Hvordan blir trendene, fargene de neste årene. Disse folka har PEILING. Det kommer i et annet innlegg. Snart er jeg ferdig å pusse opp en gammel teak kommode, og har malt ytterdøra svart. Bilder og framgangsmåte får dere her. Enkelt som bare det:)

FØLG MEG, og gjerne kommenter, da blir jeg sååååååå glaaaad. Ha noen stråålende fine dager så lenge.

SHAUUU:) Klem Lene

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
5 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
tapet betong | norskmobler.com
28. november 2014 10:11

[…] Tapetnyheter fra Borge | Vakre Hjem BloggHer kommer utdrag fra wow boken. Rå betong og plank. Kombiner med lune tekstiler, og egenskapene til begge kommer max fram. Puta ser såååå god ut daGÅ TIL NETTSTEDET! […]

in vitro permeability and transporters
in vitro permeability and transporters
19. juni 2018 20:54

192123 833453a lot of thanks for telling!. Truth is generally the very best vindication against slander. by Abraham Lincoln.. 669261

Pharmacokinetic studies in rodents
Pharmacokinetic studies in rodents
20. juni 2018 03:41

396383 214843There is noticeably big funds to comprehend about this. I suppose you created particular nice points in attributes also. 461511


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x