Hanna Werning tapet


Borås tapet Hanna Werning

Tjohooo:)

I den nye kolleksjonen fra Borås kom en ny bok fra Hanna Werning. Den ble straks min favoritt den gang jeg så den på lanseringen til Borge i høst. Masse herlige mønstre og ikke minst farger. Og ikke bare tapet, men jaggu er det bare å bestille tekstil metervare også av de fleste designene. Jiippiiii :)Så igår var jeg på leting inni alle kott i huset etter symaskina (kom på at min eneste yndlingsdatter…har bare ei altså hahaha..har smuglånt den en gang, så den fant jeg under et bord på rommet hennes med knekt nål og tråd til alle kanter…grrrrrr yndling enda..njaaaaaaaaaa ordner seg vel det der..hun hadde tross alt kjøpt en blomst til sin spesielle mamma her om dagen…) Vel jeg fant den iallefall, så nå skal jeg bare fikse den å sy gardin og lift av dette stoffet

Hanna Erning tapet og tekstil

Her ser dere andre design fra den boken(som da også finnes i tekstil) Herlige mønstre. Lyst på en spesiell vegg, kanskje et artig innslag over kjøkkenbenken…kan du finne inspirasjon her. Spesielt interessert kan du se på denne videoen her

http://youtu.be/VTQtO2n3i4A

Tapet Hanna Werning Tapet fra Borge Tapet fra Borås Tapet Borge Tapet Borge Tapet Borås borge Borås tapet Hanna Werning Tapet Borås Borge Tapet Hanna Werning Borås Tapet fra Borge Tapet Borge Fargerik tapet

TapetHa en strålende fin dag da. Her i nord stråler iallefall sola idag. Veldig deilig:) (bortsett fra at nå må jeg nok pusse vinduer…zzz)

Hade:)

Klem Lene

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x