Spraylakk fornyer det meste!


Hei folk:)

Tusentakk for at så mange følger meg, det er veldig hyggelig:) Nå har jeg ordna med følgerknapp. Trykk gjerne der, så ser jeg hvem dere er!:) Og gjerne kommenter, da blir jeg ekstra ekstra glad:)

 

Quick spraylakkQuick spraymalt trillebård

Gi hageredskapene en rask frisk fornyelse!

I helga kom plutselig mannen ned på kjøkkenet med en vinreol jeg forlengst hadde lagt bort. Den ble plassert på kjøkkenbenken med et nikk og et lurt smil til meg i full viten om at den vil jeg ikke ha der, iallefall ikke akkurat der! Jeg trengte ikke åpne munnen en gang før han skyter ut at Amaronevinen MÅ ligge(vi har et vinstativ på veggen, men toppa for stor..) Jaja, tenkte jeg, den blir kanskje stående til i morgen da.. Denne mannen har egentlig overhode ikke stemmerett når det gjelder interiør. Han MÅ bare finne seg i alt jeg gjør. Og med årene tror jeg han har lært og sett at det blir jo fint tilslutt, eller så tenker han jaja, jeg klarer vel leve med det å da..hahaha:D

Spraymaling med quick lakk fra Scanox

Men så tenkte jeg at ja, med en ny farge så blir den fin. Da kan den få stå der med Amaronen sin å blomstre.

Spraymale med Quick sprylakk fra Scanox

Quick lakk er enestående lakk i mange farger. Jeg velger lilla

Fort gjort, vask over, tørk godt, ut i frisk høstluft, spray på. Hold god avtand, helst 2 strøk, og vips ferdig gitt! (tar litt lengre tid altså ehe, 1,døgn ca..men så enkelt da gitt)

Spraymale vinreol med lilla spraylakk

Oooi blir kanskje magasinholder istedet...hm

Mens jeg var så godt igang , ble en gammel arv også fornyet

Spraymaling på pyntegjenstander

Quick spray gir en kvikk fornyingSå kom deg til nærmeste VAKREHJEM BUTIKK, å hamstre bokser i forskjellig farger. Plutselig får du bruk for de, og du er altfor langt unna butikken;) Alt kan sprayes,- glass, stål, tre, metall…

Ha en fargerik uke:))

Klem Lene

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
4 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
nr14
nr14
26. oktober 2011 15:17

Spraylakk er kjekt til mange ting:) Må kanskje stikke innom butikken på tur forbi en gang:)

Brianna Harnonku
Brianna Harnonku
14. desember 2011 13:23

Tusen takk for den koselige titten innom meg i dag Har hatt en spennende uke siden jeg begynte mitt “nye liv”.


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x