En fantastisk nyhet!


Hohoho:)

En produktanbefaling idag!

Og det er Bloom panelvoks!

Behandle panel hvor treverket synes gjennomTil spesielt alle dere som skal behandle tak, som vil lysne taket, men som ikke ser for seg rundevis med sparkel, slip, grunning, maling.. for å få et fint malt tak, og som heller ikke orker tanken på en rennende, sølete interiørbeis eller panelakk.,- for å få et lysere tak der treverket synes gjennom. Dette er er tingen! Denne voksen har en geleaktig konsestens, drypper ikke i hele tatt! Helt suverent. og les: 1 STRØK ER NOK!😀

Kan brukes på alt treverk, perfekt til vegger også.

Se hvor fint treverket blir

Bloom panelvoks-behandle lakkert panel

Den heter voks, men inneholder faktisk ingen voks. D.v.s at den kan males over senere. Den beskytter godt mot flekker, riper og er vaskbar. Og den finnes i flere farger. Jeg prøvde lys grå i butikken på ubehandlet treverk. Kjeeeempefint ble det 😀

Men det mest suvrene( synes jeg) er at den sitter på lakkerte flater. Jeg prøvde den også på en furudør, som var blitt skikkelig gul. Ble veldig bra. Gulfargen kom bort, treverket fikk et litt lasert utseende.

Men det gjelder med dette som med alle andre produkter. Jo bedre grunnarbeid, jo bedre resultat. Vask alltid over med trerens, og slip lett over etterpå. Superlurt;) Påfør med en Jordan Ultimate pensel( rett pensel viktig for å unngå skjolder og striper) og vips ferdig!:))

Ha en fin dag:)

Psst:;den er miljømerket;)

Les om flere produkter i Bloom serien, mineralmaling og perlemorlasur. FANTASTISKE PRODUKTBloom serie fra Alanor

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
17 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Mette Ulfsnes
Mette Ulfsnes
2. juli 2012 21:10

Hei
Denne panelvoksen ser spennende ut. Jeg holder på og bygger hytte og får en 2. etasje hvor treverket skal behandles. Vil det si at jeg kan bruke panelvoksen i taket og vips så har taket en hvit gjennomsiktig farge, omtrent på linje med beis? Er dette «evigvarende» dvs at den fine hvite fargen holder seg? Hva er cirka forbruk pr m2 og pris pr 2.5 liter?
En flott innholdsrik netside du har 🙂
Hilsen Mette

Elisabeth Syverstad
Elisabeth Syverstad
11. september 2012 13:18

Bare lurer på en ting ang voksen. Finnes den med farger, eller Kan den evt fargesettes? Har et ønske om gråtoner på ei hytte vi bygger på fjellet. Finnes det i tilfelle bilder hvor grå voks er benyttet?

Unni
Unni
28. januar 2013 18:35

Bor i Bodø og lurer på om det er noen forhandlere av loom panelvoks her?

HegeF
HegeF
19. januar 2014 19:59

Hei 🙂
Ser ut som det er noe som passer hos oss. Vet du hvem som fører dette market I Østlandsområdet?
Hege

Karina Lind
Karina Lind
8. mai 2014 12:11
Reply to  lene

Bor i grimstad/Arendal og lurer på om du vet hvem som selger denne voksen her i området? Mvh Karina

tone
tone
21. januar 2015 22:15

Hei. Vet du hvor man får tak i denne i Trondheim? Obs?

Ane Grete
Ane Grete
25. februar 2015 08:58

Vet du hvor man selger denne i Bergen?

Lill Stokkendal
Lill Stokkendal
22. mai 2016 20:22

Kjempefin! Vet du om panelvoksen selges i Bærum/Asker?
Har en «furu-hytte» som jeg skal overta etter mor. Hadde først tenkt til å male veggene hvite, men synes denne voksen så veldig fin ut! Vil gjerne ha veggene så hvite som mulig, men samtidig se noe av treverket igjennom.
Da regner jeg med at dette kan være midt i blinken!


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x