Fornyelse av vitrineskap- Arnes fargehandel


GOD KVELD i stuggu eller hvor du befinner deg:)hihi

Fornye møbler, male møbel

Fornyet kommode fra Arnes fargehandel

Den morsomste og lureste,-og billigste fornyelsen som finnes er å pusse opp gamle møbler. (jeg synes det er veldig morsomt, så kan iallefall si det hehe) Men å lage sitt eget, med den fargen, det mønteret osv som du liker, blir så personlig og fint. Og ingenting er vel mere på interiørfronten enn dette nå. Det følger bølgen i Europa om gjenbruk og miljø, og håper det ingen ende tar..:)

Først et tips:  Noen har gjort dette til et yrke. En av dem er Irina med bloggen All of Irina. En virkelig kreativ sjel, som tør dette med mix og match.. Hun tar malekosten fatt, og gjør det hele til en lek. Finn litt inspirasjon hos henne, ta fram ditt gamle møbel, finn din Vakre hjem butikk HER, og ta turen dit. De kan hjelpe deg med framgangsmåte, maling og utstyr:)

Nå kommer litt slik inspirasjon fra en av mange VAKRE HJEM butikker, ARNES FARGEHANDEL.

  Butikken ligger i Larvik, 330m2 over 2,5 etasjer. Den drives av noen meget inspirerende damer som bobler av høy kreativitet og dyktig faglig kompetanse. Jentene på Arnes er nettopp kjent for dette. De er også kjent for sin store hobby og-kunstavdeling hvor Panduro råder over hyllene. Kurs innen hobby og -kunstmaling, restaurering av gamle møbler kan du få hos de, foruten alt en fargehandel skal ha av maling, tapet, gulv..osv..da.  De pusser opp mange gamle møbler i butikken, og har alltid et godt tips og en ny ide å komme med.

Et par av de herlige damene på Arnes, får du ikke lyst til å besøke de?

Ta turen innom Arnes neste gang du er i Larvik og omegn. Jeg kan love at du går ut døra igjen med et smil om munnen, nye inspirerende tanker og rett produkt til din jobb;):)) Se mere her

Her kommer et møbel de har pusset opp, og framgangsmåte. Enjooooyy:)

Fornye vitrineskap

Skap før, syrebeiset, ingen lakk. Vask godt med trerens. Puss over med fint sandpapir. Avstøv med mikrofiberklut

Fornyelse av vitrineskap

Når treverket er helt tørt, er det tid for grunning. Jotun kvist og sperregrunn. For optimal beskyttelse av kvist trengs to strøk, for heft kun et strøk.

Male skap, fornye møbel

Glassene teipes med maskeringsteip. 3m blå er en meget god teip, den har godt lim, som ikke henger igjen når teipen fjernes igjen selv etter lang tid. En tapetrull undr vurdering til baksiden inni skapet..

Vitrineskap oppusset

Skapet ferdig grunnet, og påbegynt maling

Fornyet vitrineskap

Vips ferdig! Ny farge, herlig tapet, og nye knotter. Så flott!!

Fornyet vitrineskap

Fargen heter Pilates fra Jotun. Malt med Suprime finish, glans 15 fra Jotun

Oppusset vitrineskap med tapet

Tapeten er fra Harlequin boutique-lola rose nr . 75023

Psst Drivvedtapeten har jeg daglig spørsmål om, og vi har sendt land og strand rundt. Det begynner å bli tomt nå, MEN DET FINNES ENDA RULLER IGJEN. Send meg bare en mail, eller legg igjen en kommentar her eller via kontaktskjema på hjemmesiden.

Ha en fin fin helg:))   LIKE OSS PÅ FACEBOOK DA, DA BLIR VI SÅ GLAAAD

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
7 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
irina Hjertø
irina Hjertø
24. februar 2012 23:29

Morsomt at den første kommoden ligner på en jeg holder på med !! Samme tanker gitt :)) Kjempefine møbler og kjempefine damer 🙂 Tuuuusen takk for skryt :))

Stooor klem

randi marie
randi marie
15. april 2012 15:19

Heisann, disse møblene ble jo bare kjempeflotte=) Jeg har akkuratt begynt på noen prosjekter her; lysne gamle furumøbler. Siden jeg ser at du/dere også har fiksa et vitrineskap, lurer jeg på om du gjør noe med innsiden av glasset, der man ser furuen limt på gjennom, om du skjønner….. Syns jeg ser du/dere har gjort noe her- maskeringsteip og malt mellom eller? Eller kanskje jeg bare skal la det være som det er? =)

randi marie
randi marie
17. april 2012 15:25
Reply to  lene

Tusen takk for nyttig svar=)

In vitro metabolism in rat
In vitro metabolism in rat
20. juni 2018 02:21

780870 701519Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few with the pictures arent loading properly. Im not confident why but I feel its a linking concern. Ive tried it in two different internet browsers and both show exactly the same outcome. 744793


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x