Tapet inspirasjon fra Borge vår 2012


Tjohoo:))

Først,- skal du tapetsere,- og spesielt skal du fjerne gammel tapet først LES HER 🙂

Jeg har vært hos Borge, sett kolleksjon og knipset og knipset. De hadde en fin utstilling, laget kollager som den under her, og innredet rom. Herlig inspirasjon. Me like!:D

Viser først utdrag fra en fin bok. Clarke&Clarke som er kjent for sine tekstiler, har nå kommet med tapet. Min desiderte favorittbok fra Borge!OH YEEEESS! Her snakker vi farger og herlige mønstre. PÅFUGLENES TID HAR KOMMET! og mye mer..have a look and enjoooooy

Tapetnyheter Borge 2012

Collage, et glimt av påfuglen, rosa blå nyanser, mønstre, mix og match, vær kreativ sier de. Japp enig! Den rosa tapeten med en bitteliten dompapp på er fra en ny barnebok. Og ENDELIG, DET ER FIBER!! Slutt på blauting og kliss når barnerommet skal tapetseres. Ventet lenge på det! Hipp hurra!:)

Tapetnyheter 2012 Borge

Pip pip, pip er med, men kun som et innslag for å pippe opp det:D Her viser de tekstiler. Borge har en del av det. Ikke alle Vakre Hjem butikkene har det, men de kan hjelpe deg forde!

Tapet Borge 2012

Oioi heeeeeeeeerliiiig:)) Denne var det du skulle ha i gangen din, på soverommet eller inni skapet.?. Japp, her er den, finnes i flere farger

Tapet Borge 2012

Tapet Borge 2012

Se se såååå mange fine herlige mønstre og FARGER. Og dette er bare et lite utdrag fra boken

Tapetnyhet fra Borge 2012

Boken inneholder også mange ensfargede som matsher de mønstrete

Tapet Borge 2012Tapetnyheter Borge 2012Tapetnytt Borge 2012Tapetnytt Borge 2012Tapetnytt fra Borge 2012Tapetnytt fra Borge 2012Tapet inspirasjon fra Borge 2012 Her har de bygd opp et soverom. Sydd med stoffer fra Clarke&Clarke.

Tips,-tapetser en gammel ramme eller et speil!

Tapet fra BOrge 2012Tapet fra Borge 2012Tapet inspirasjon fra Borge 2012Tapet fra Borge 2012Tapet tips fra Borge 2012Tekstil fra BorgeTekstil fra BorgeTekstil fra BorgeTekstil fra BorgeTekstiler fra BorgeTapet fra BorgeBehagelige rolige tapeter. mmm fine..Tapet fra Borge 2012Tapet fra Borge

Fototapet fra Borge

Dette er ny fototapet fra Mr Persall. De kommer straks med en ny bok. Også en strikketapet:)

Det som er litt kult er at det kommer en bok med «gamle tapeter». Dette er orginale design fra gamle hus, som alle har en historie. Historien er med i boken. Så har du et gammelt hus som du pusser opp, og vil bevare stilen til, så ta turen til butikken å se i denne boken. Et glimt her

Tapet fra BorgeTapet fra BorgeTapet fra BorgeTapet fra Borge 2012Tapet fra Borge 2012Tapet fra Borge 2012Tapet fra Borge 2012Ha det strålende fint, så er jeg plutselig tilbake med mer INTERIØR OG INSPIRASJON:)))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
8 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Kjell T
Kjell T
3. februar 2012 14:35

Du har fått med deg det meste:))

trackback
rosa tapet | norskmobler.com
28. november 2014 09:39

[…] Tapet inspirasjon fra Borge vår 2012 | Vakre Hjem BloggCollage, et glimt av påfuglen, rosa blå nyanser, mønstre, mix og match, vær kreativ sier de. Japp enig! Den rosa tapeten med en bitteliten dompapp på er fra en …GÅ TIL NETTSTEDET! […]


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x