Spraylakk, enkel fornyelse


Hallo:) God torsdag, snaaaaaaaaaaaart påske:D

Carat spraylakkDen nye spraylakke Carat Decoration and Art. Den er vannbasert, tørker fort. Veldig fort.- 5 min er den støvtørr!Jeg har spraylakkert mye med quick sprayen, og gledet meg til å prøve denne. Den finnes i 36 farger da! Herlige farger. Kult! Var vanskelig å velge..

Carat spraylakkVannbasert spraylakk Spraylakk CaratCarat vannbasert spraylakkCarat spraylakkJeg sprayet en trehylle, typisk bildelisthylle fra Ikea. Ble så smekker og lekker at. Sprayet også noen metall bordbein, for å prøve flere materialer. Det bordet får dere se senere. (litt dårlige bilder, jeg beklager det, kameraet streika, så jeg måtte bruke Iphone)

Vannbasert spraylakk

Hylle før

Hvordan spraylakkere

Først en god vask med trerens og mikrofiberklut

Hvordan spraylakkere trehylle

Så slip over med sandpapir. 180 korning brukte jeg. Tørk bort støvet med mikrofiberklut

Spraylakk Carat

Ferdig,jeg tok 3 tynne strøk

Spraylakk Carat

Fin farge:) (selv om jeg trodde den skulle bli mere lilla..) Ble hengt opp på rommet til snuppa på 12

Carat spraylakk

Traffic purple heter denne fargen

Konklusjon- KJEMPEBRA!!!:) Enkel å bruke, og få resultatet jevnt. Minimalt med sig, bare pass på å holde litt avstand. Dekker godt. To strøk på stål, tre tynne strøk på treverk. Ingen lukt, tørket fort, så fort ferdig- Me like!

Så spray ivei i påska. Så å si alt, eller alt kan sprayes.(kom ikke på noe som ikke kan sprayes akkurat nå..) Spør i butikken, hvis du er usikker på underlaget.  Fantastisk nytt produkt iallefall!:)

God helg:)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Anita Stensvold
Anita Stensvold
31. mars 2012 19:34

Så kule farger 🙂 Jeg har sprayet masse ting jeg også 🙂 Elsker det, får en ny ting på kort tid 🙂 Jeg har sprayet metall, plastikk og keramikk 🙂 Alt går 🙂

trackback
spraylakke møbler | mobler-norge.com
11. januar 2016 19:29

[…] Spraylakk, enkel fornyelse | Vakre Hjem BloggDen nye spraylakke Carat Decoration and Art. Den er vannbasert, tørker fort. Veldig fort.- 5 min er den støvtørr!Jeg har spraylakkert mye med quick sprayen, …se hjemmeside […]


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x