Tid for inspirasjon!


Tjohoo dideliatten dei NÅ ER DET KAMPANJE!!:))lalalaaa

Gode tilbud hos Vakre Hjem

Masse inspirsjon, tips og råd er nå på vei ut i tusenvis av postkasser. Kanskje bladde du i den allerde i går og tenkte jøss, det var lurt, eller FOR EN FIN TAPET!, eller DET VAR FINT GULV, også så lett å legge da gitt- stiiiilig, og til og med på tilbud! WOW tøft! Trolig vil flesteparten finne den i postkassen idag da. Gled dere:)  Mange vil kjenne igjen sin lokale, kjente fagperson som de kjenner og alltid får så gode råd og tips fra, noen vil se meg…..juhuuuuuu (den sure heksa fra hakkadal..) hohoho

Pusse opp et rom

Pusse opp et rom?

Men LES HER Du kan vinne produkter til verdi av 5000kr!!!! Og ikke nok med det, proff interiørhjelp oppå det!! Da snakker vi WOW. Og nå tenker du sikkert njåå så liten sjans da, maaaange butikker. Men DET BLIR TREKT EN VINNER PR.BUTIKK.:D Så kom deg til din nærmeste butikk å fyll bare ut et lite kort, så kanskje får du nytt rom gratis!;)

Her kommer litt fra kampanjen

Denne velkjente gode malingen er på tilbud kr 249,- for 3 liter

Kampanje hos Vakre Hjem

Brukes på alt, tapet, strie, betong, plater.. MEN IKKE TREVERK

Og denne nyheten( kun i enkelte butikker) Jeg har prøvd den, og den er veldig god å jobbe med:)

Kampanje i Vakre Hjem-maling 3-i-1

Kan brukes på alle flater

Skap harmoni og tenk helhet. Tapet sammen med malte flater er nydelig. Velg en farge som matsher tapeten, og helheten faller med en gang på plass. Her er forslag. To klassiske, tidløse tapeter fra Storeys, med moderne farger og mønstre

Tapet Ouverture fra Storeys med fargeforslagTapet Serene fra StoreysEllers finnes det masse fine tapeter, se galleri

Vi har mye fokus på gulv. Av gulv er det et hav å velge i nå, og mange tenker (endelig.. hehe) alternativer til parkett, og stadig kommer det gulv som er superlette å legge. I tillegg er de kjempe fine. Jeg nevner to av dem

SENSO CLIC, vinyl staver som du klikker på plass. Veldig enkelt, og fine design

Vinylgulv fra Gerfloor

 Jeg har skrevet et innegg om det før, se det her. Jeg skal snart legge det selv, gleder meg:D (snart og snart fru blom..hører jeg fra det maskuline overhodet her…hyyyyysj det blir snart;) hihi, den maskuline taler bare en sak, og det er BIL! hoho) Se video av den geniale enkle leggemetoden her

FLOOR IN A BOX- Gulv på rull i en boks! Også genialt, og enkelt

Gulv på boks

Gulv på boksSelvklebende remser med lim som du limer på rett fra boksen. 2m2 pr boks. Finnes i 10 forskjellige design. Les mere om det her, også video av leggemetode

VINDUSFOLIE

Vindusfolie

Er jo ikke noe nytt, men en voldsom fornyelse innen design. Er så mange fine design. Du kan ha det i alle rom. Slipper inn like mye lys, men hindrer innsyn. Eller du kan ha det bare som dekor. SE HER

Og til slutt må jeg ha med den store norgespremieren på  spraylakk CARAT DECORATION AND ART

Carat spraylakkVannbasert, tørker fort, siger ikke. Kan brukes på alt. så lettvindt, både ute og inne. Masse masse maaaaaasse herlige farger. Det kommer et innlegg litt senere om den, imens Les mere her

Carat spraylakkSe flere lure problemløsere her

 Ha en fantastisk fin ettermiddag/kveld. Ta brosjyren med inn på det hellige rom (hvilket rom det nå enn er..) å studeeeer:))

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Predrag Timotić
Predrag Timotić
15. juni 2018 19:06

682680 193772Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone! 507598


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x