Interiørtrender høst 2012


God høst tirsdag:)

Interiørtrender høst 2012

Trender i høst- fra gave og interiørmessen Pej (foto Eva Marie, Vakre Hjem)

Disse to ukene ( denne og neste) har vi i Vakre Hjem Trend og Interiørdager. Følge trender er spennende, kjempespennende og kjempemoro. Jeg har ventet lenge på farger, helt klart fordi jeg elsker farger, de gir meg energi, så jeg har alltid hatt det hjemme. Tror aldri det går over, selv om trendene forandrer seg. Farger er meg. Og det er det som er viktig også. Vite hva man liker selv og sy sammen noe som passer sin egen personlighet.

Interiørtrender 2012

Herlig med farge!:)

Interiørtrend 2012

Lekne, fargerike detaljer

For noen passer et fargerikt hjem, for noen passer et lyst, rolig harmonisk hjem. Noen ønsker utenlanske impulser, for noen er miljøet viktig og vil ta vare på gammel tradisjon og godt håndtverk.. Noen en kombinasjon..

Interiør trender høst 2012

Rolig, harmonisk, gode fargekombinasjoner er det mange som foretrekker

Interiørtrender 2012

Gjenbruk, kanskje en genser du gjør om,- strikk, ull, myke detaljer

Første bud når jeg skal hjelpe folk med interiør er alltid en personanalyse. Få litt grep om livsstil og personlighet, for så å bygge interiøret rundt det. Da trives vi bedre i vårt eget hjem, sånn er det bare. Farger og interiør påvirker oss, det er forsket på og fastslått gang på gang. Og det er bra, for vi er så forskjellig, og det er så artig!:);)

Interiørtrender 2012

Farger og etniske impulser

Over nevnte jeg noen av trendene nå. Nå er vi inne i en tid hvor det er mange forskjellige trender. Mye eller alt er lov. Men finn din stil altså. Noen har rene stiler, andre ikke. Vi har delt inn høstens trender i 4 grupper, for å skille de fra hverandre og forenkle det. For de som er usikre, kan det hjelpe til med å sette fingeren på hva du liker. Da kan vi i butikkene hjelpe deg lettere og bedre også, med alt fra farger, maling, tapet, gulv..

Gjenbruk i tiden høst 2012

Godt eksempel på høstens trend. Gjenbruk og personlighet

Mye av trendene stammer fra Pej gruppen som er trendsettere i Europa. Det har de vært i 40 år nå. De ser og analyserer samfunnsutviklingen i hele verden, og jobber noen år i forkant. I 2008 visste de mye om hva vi kom til å omgi oss med i høst. Fy flate for en morsom og interessant jobb de har! Ååå:)

Her er høstens trender. Disse bildene vil du også se igjen i butikkene, og det er bare å peke å si SÅNN LIKER JEG!;)

Interiør trender høst 2012 Vakre Hjem

Ton i ton farger som gir ro og harmoni. Gråtone skalaen og varme naturfarger. Enkle kontraster kun ved bruk av forskjellige glansgrader gir flotte effekter.

Interiørtrender hst 2012 Vakre Hjem

Friske farger gir energi og er en spennende kombinasjon til tregulv. Når gradestokken kryper nedover er det godt å komme hjem til et varmt interiør. For den som er litt mere forsiktig og ønsker nøytrale vegger kan sterke farger brukes på møbler og tekstiler og skape et flott og spennende utrykk. Samtidig gir det  valgmuligheter ved å enkelt kunne skifte hovefarge på stylingen.

Interiørtrender 2012 fra Vakre Hjem

Nå er det gjenbruk fremfor bruk og- kast som gjelder. Dette gir et personlig interiør, og man er med på å ta vare på miljøet.

Interiørtrender 2012 fra Vakre Hjem

Rustikke treslag, dyremønster, hud, håndtverk og grafisk trykk fra fremmede kulturer. Gir farge og atmosfære til interiøret

Se de fantastiske videoene vi har laget om trendene her;)

http://www.blogg.vakrehjem.no/2012/09/trend-videoer/

Ha en fortryllende aften:-)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
ADME assay validation
ADME assay validation
19. juni 2018 18:35

685117 810838But wanna remark that you have a really decent internet web site , I really like the style it genuinely stands out. 580639

Ionisation constant (pKa)
Ionisation constant (pKa)
21. juni 2018 22:11

206602 539021Hey! Good stuff, please keep us posted when you post something like that! 100539


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x