Effektiv sofarens

Har din sofa flekker? Lei tepperensmaskin.


Tjohooo hihi:)

yu

Tepperens maskin til utleie hos Vakre Hjem

Jeg er så glad, sofaen har blitt ren, smekker og lekker-igjen! Nemlig ikke rent så sjelden jeg må ta en skikkelig overhaling av den. Ungene har egentlig..ikke lov å spise NOE der, men dere vet..det skjer! Så da ser den til tider ….hmhm ut.. Nå har resten av flokken tatt en uke ferie, mor må være hjemme å jobbe, så tenkte jeg at nå passer det godt å ta den,- fordi den blir veldig bløt, kan ikke brukes på et døgn. Og jeg er ikke selv en veldig overivrig sofasitter,..

gyul

Her er altså sofaen. Ikke helt ren..faktisk værre enn det ser ut som her..

huø

Okay, se her da! Her har vi en del lørdagsgodis! Sjokolde, is og kliss. Her holder det ikke med en vanlig flekkfjerner og klut.

Jeg har lært meg er at når det søles tørker jeg opp det overfladiske med en våt mikrofiberklut -hvis jeg ser det umiddelbart, vel og merke. Har flekken blitt tørr er det bare å la den være. Begynner jeg å gni, er flekken foreviget. Kan ha på vann også da, og det kan hende kluten suger det opp, men som regel ikke. Så derfor ser den ekstra ille ut etterhvert.

hu

Da tar jeg altså denne tepperens maskinen i bruk. Den er suveren effektiv, hvis den blir brukt på rett måte, og det er ikke vanskelig i hele tatt.

Dette er vår utleie maskin på Melhus, en eldre modell, så det kan nok hende de andre butikkene har en mere fancy utgave. Uansett fungerer den egentlig som en støvsuger, men den spyler vann og suger det opp igjen samtidig. Må ikke gjøre det, men det er mest effektivt.

hui

Det er to knapper på maskinen. Den ene spyler vann og den andre suger det opp. På slike gamle flekker, tar jeg først å spyler de med masse vann. Lar det stå litt, så det trekker godt ned.

gyul

Etterpå går jeg over hele sofaen med begge knappene på samtidig. Går ikke flekken bort på første forsøk, går jeg ovr flekken mange ganger. Den bruker å gå bort da.

 • Har du flekker som du vet sitter godt av «håpløse» ting som rødvin, kaffe, ketchup, sminke..altså stoffer som ikke løses opp i vann, men må sprit til,- finnes det midler du kan ha på flekken først for å løse opp. Alanor har bl.a det. Spør hos din butikk, for det kommer bl.a an på hvordan stoff det er også. Men det er alltid et håp:-D
  gyjl

  Der-nesten som ny, smekker og lekker

  • Maskinen kan brukes på alt av tekstil- tepper, puter, bilen..Følger med stort og lite munnstykke
  • Vakre Hjem butikkene leier ut maskiner. Leieprisen varierer fra butikk til butikk, satt etter slitasje og vedlikehold. På Melhus koster det 250 kr pr døgn, pluss såpe. Dette er nok en ca pris i bransjen. HER FINNER DU DIN BUTIKK

  Ha en fin uke folks:)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
16 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Ragne
Ragne
25. mai 2014 14:36

Trenger man å kjøpe noe rensemiddel eller sjampo i tillegg? Må man i så tilfelle kjøpe dette selv eller kan man få det med på kjøpet?

Line hjelmland
Line hjelmland
19. september 2015 15:15

Jeg har leid en tepperenser på http://www.tepperenserutleie.no og skal nå gå til med rensing av alle tepper + sofa i huset. Jeg måtte faktisk bare betale 199,- per døgn. Gleder meg til å få støvfrie tepper 😀

loozUser
loozUser
8. mars 2016 08:15

Eg bestilt rensetjeneste fra http://www.topprens.no . Kan anbefales rens av sofa eller tepperens. 🙂

Brigt
Brigt
24. august 2016 19:14

Gode råd når katten urinerer i sofaen? Putene er faste i sofaen og kan ikkje vaskast separat.

trackback
rense sofa | stue-mobler.com
8. februar 2017 19:02

[…] Effektiv sofarens | Happy Homes NorgeDette innlegget ble skrevet i Diverse, Fornye møbler og merket Rense sofa, Tepperens maskin av lene. … Kan anbefales rens av sofa eller tepperens. …for mer info gå til… […]

trackback
rens av sofa | stue-mobler.com
8. februar 2017 19:09

[…] Effektiv sofarens | Happy Homes NorgeNemlig ikke rent så sjelden jeg må ta en skikkelig overhaling av … no og skal nå gå til med rensing av alle tepper + sofa i … rens av sofa eller …for mer info gå til… […]

trackback
vaske sofa | stue-mobler.com
8. februar 2017 19:18

[…] Effektiv sofarens | Happy Homes NorgeDette innlegget ble skrevet i Diverse, Fornye møbler og merket Rense sofa, Tepperens maskin av lene. Bokmerk permalenken. 7 tanker om …for mer info gå til… […]

trackback
sofa rens | stue-mobler.com
8. februar 2017 19:22

[…] Effektiv sofarens | Happy Homes NorgeDette innlegget ble skrevet i Diverse, Fornye møbler og merket Rense sofa, Tepperens maskin av lene. … Kan anbefales rens av sofa eller tepperens. …for mer info gå til… […]

trackback
stoffsofa | stue-mobler.com
9. februar 2017 02:36

[…] Effektiv sofarens | Happy Homes NorgeOkay, se her da! Her har vi en del lørdagsgodis! Sjokolde, is og kliss. Her holder det ikke med en vanlig flekkfjerner og klut.for mer info gå til… […]

trackback
rense stoffsofa | stue-mobler.com
9. februar 2017 02:37

[…] Effektiv sofarens | Happy Homes NorgeDette innlegget ble skrevet i Diverse, Fornye møbler og merket Rense sofa, Tepperens maskin av lene. Bokmerk permalenken. 7 tanker om …for mer info gå til… […]

trackback
rense sofa | stuemobler-no.eu
1. mars 2018 00:02

[…] Effektiv sofarens – Happy Homes NorgeHar din sofa flekker? Lei tepperensmaskin. 7. august 2013. Diverse Fornye møbler. Del på Facebook …se hele tilbudet […]

trackback
rens av sofa | stuemobler-no.eu
1. mars 2018 00:24

[…] Effektiv sofarens – Happy Homes NorgeJeg er så glad, sofaen har blitt ren, smekker og lekker-igjen! Nemlig ikke rent så sjelden jeg må ta en skikkelig overhaling av den. Ungene har egentlig..ikke lov …se hele tilbudet […]

trackback
rens sofa | stuemobler-no.eu
1. mars 2018 02:51

[…] Effektiv sofarens – Happy Homes NorgeHar din sofa flekker? Lei tepperensmaskin. 7. august 2013. Diverse Fornye møbler. Del på Facebook …se hele tilbudet […]


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x