Plisse`gardiner

Plisse`gardin kan tilpasses ethvert vindu, og med fleksible løsninger. Les mer.


Hei og hå:)

hujop

Plissegardin er blitt populært, nettopp pga fleksible løsninger.

Vindusskjerming har vi alltid bruk for, jeg har før skrevet om vindusfolie. Her kommer litt om plisse`gardiner fra Luxaflex som tilpasses etter mål på ditt vindu og lager gardin etter ditt behov. Alle vinduer er mulige å få skjerming på, også skråvindu,trekantvindu og takvindu.Plisse er genialt fordi du velger selv hvor i vinduet den skal stå, om du vil dra den nedenfra og opp eller omvendt.
Bestilling gjør du i Vakre Hjem butikken din:) Noen av butikkene har utstillingsmateriale og prøver, noen ikke, forhør deg. Hjelpe deg kan vi alle:)

Plissegardiner er blitt populært

Plissegardiner fåes i mange forskjellige vevinger og farger

  • Kan brukes i alle vinduer, uansett form og passering, også vippevinduer og dører
  • Du kan bestemme hva den skal skjerme for fordi den kan dras ovenfra og ned eller nedenfra og opp
  • Masse farger, mønstre og vevinger
  • Kan bestilles fra 35cm bredde til 3m bredde

Fritthengende plissegardin:                                                      Utspent plissegardin:

gyugo

En utspent Luxaflex plisségardin holdes på plass ved hjelp av en snor eller wire og er derfor optimal til vippevinduer og dører. Kan også brukes til vannrett takvindu.

hujøikhø

En fritthengende plissé-gardin egner seg for loddrette vinduer, uansett hvilken form vinduet har. Skråvindu og trekantvindu er derfor ikke noe problem.

 

 

 

 

 

 

 

y89å

huipplisse-7 plisse-8 plisse-9

                                                        Vevkvaliteter    

ghj

TRANSPARENT                                     Et transparent vev er et bra valg når du både vil ha mye lys inn i rommet og samtidig beholde utsikten. En utmerket kombinasjon er det som vi kaller for dag- og nattgardin. Det betyr to vev i en og samme gardin; transparent om dagen og mørkleggende eller tett vev til kvelden. Et transparent vev brukes normalt ikke til vindu som vender mot sør, der solen står på som sterkest inn i rommet.

 

fguk

HALVTRANSPARENT                                  Med et halvtransparent vev får du akkurat passe med lys inn i rommet. Du er også relativt skjermet for innsyn og i de fleste tilfeller ser man ikke annet enn silhuetter gjennom vevet. Et halvtransparent vev kan brukes i alle rom, uansett himmelretning. Tenk uansett over at på rom med fjernsyn- eller dataskjerm oftest behøver et tett eller mørkleggende vev for å unngå blending.

guip

    TETT                                                                    Et mørkleggende vev er et utmerket valg i barne- og soverom der du vil stenge ute sollys eller gatelykter. Med et mørkleggende vev unngår du å bli vekket av solens stråler, som trenger igjennom gardinen og gjør rommet lyst en sommermorgen.

Et mørkleggende vev er et utmerket valg i barne- og soverom der du vil stenge ute sollys eller gatelykter. Med et mørkleggende vev unngår du å bli vekket av solens stråler, som trenger igjennom gardinen og gjør rommet lyst en sommermorgen.

MØRKLEGGENDE                                           Et mørkleggende vev er et utmerket valg i barne- og soverom der du vil stenge ute sollys eller gatelykter. Med et mørkleggende vev unngår du å bli vekket av solens stråler, som trenger igjennom gardinen og gjør rommet lyst en sommermorgen.

 

Du har 4 forskjellige betjeningsvalg

Sidetrekk                                                                                   SmartCord

Snorlengden er alltid den samme uansett om gardinen er oppe eller nede, og gardinen senkes mykt med et lite trekk i snoren. Du trenger ikke lenger å ha lange snorer hengende eller liggende i vinduskarmen. Et barnesikkert produkt.

Snorlengden er alltid den samme uansett om gardinen er oppe eller nede, og gardinen senkes mykt med et lite trekk i snoren. Du trenger ikke lenger å ha lange snorer hengende eller liggende i vinduskarmen. Et barnesikkert produkt.

Betjenes med en hvit endeløs snor eller endeløst kjede i hvitt, grått eller sort plast. En Luxaflex plisségardin kan også fås med snorlås foran på profilen.

Betjenes med en hvit endeløs snor eller endeløst kjede i hvitt, grått eller sort plast. En Luxaflex plisségardin kan også fås med snorlås foran på profilen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LiteRise                                                                               Motor

Det finnes mange fordeler med motorstyring, som bedre komfort og energibesparelse. Motoren styres med kontakt plassert på vegg, fjernbetjening eller veggsender. Du kan også velge lys- og temperatursensor eller timer.

Det finnes mange fordeler med motorstyring, som bedre komfort og energibesparelse. Motoren styres med kontakt plassert på vegg, fjernbetjening eller veggsender. Du kan også velge lys- og temperatursensor eller timer.

Et annet alternativ helt uten snorer er LiteRise som helt enkelt styres med et lett tak i underlisten. Den gir vinduet et stilrent uttrykk!

Et annet alternativ helt uten snorer er LiteRise som helt enkelt styres med et lett tak i underlisten. Den gir vinduet et stilrent uttrykk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så her finnes det muligheter dere. Jeg har det ikke selv enda, men min pappa har det på soverommet, og kan fortelle at han er strålende fornøyd. Genialt! 🙂

Ha en strålende fin uke:)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa
Pappa
10. desember 2013 13:49

Pappa har det ikke bare på soverommet, men også på en dobbel verandadør mot sør. Veldig fin for solskjerming, og innsyn i stua om kvelden.
Vi valgte Lucaflex bl.a. fordi den tar lite plass når den er trukket helt opp. Mye mindre enn persienner.

Omega
Omega
18. november 2014 07:36

Ja…ze zitten als de onhlsucd hunzelf in het mandje he8…het is dat ik zelf van die schatjes heb die er wat van kunnen….dus geloof je direct!!Leuk de omslag van je boek…als de rest net zo mooi word!!!Wat je shutter luxaflex betreft…die heb ik hier in de badkamer hangen, en daar moest ook een stuk af.We hebben het goed bij elkaar gebonden en met lijnklemmen vast gemaakt zodat het niet kon verschuiven en toen op maat gezaagd.Wel een mooi fijn zaagje gebruiken hoor!!Dan ietsje los maken en de zijkantjes even netjes wit maken(neem aan dat je witte hebt tenminste)Maar met een… Les mer ›


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x