Personlig stil med stoffer

Gardiner og stoffer er i vinden igjen. Mix farger og stoffer etter eget ønske.


fy

Herlige stoffer skaper personlighet og lunhet til rommet. Her fra Clarke&Clarke

Aaaa for en deilig søndag!! Fint vårvær, ut å gå tur, kjøpe is, sykle, inn å steke vafler, kortspill, lese papirutgaven av vg..(det er jammen sjelden) Lenemannen er på sjøen, vanligvis er det han som er flink til å slappe av på søndager, finne på ting med barna osv, mens jeg surrer rundt like fort som beybladen til Leneminsten -maler og pusser opp, milevis med klesvask og annet husarbeid, styrer med alt jeg ikke fikk gjort den siste uka. Men idag skulle jeg være Lenemannen, det var det eneste målet. Ikke kjenne et enormt stress over å ikke nå alle de andre målene, som vel egentlig ikke betyr så mye,- eller jo for meg, men ikke for ungene. Og ungene er tross alt viktisk.

Bukhara-5

Jeg er ekstremt opptatt av personlige hjem. Omgivelsene-farger,mønstre osv påvirker oss i så stor grad at det er viktig å trives i sitt eget hjem. Lage interiøret etter smak og behag er tommel opp. Småting kan du skifte etter trender hvis du ønsker, men la hovedsakelig ditt hjem få være bare akkurat ditt. Ikke likt som naboen eller katalogen. Vet du at du liker blått, grønt og geometriske figurer, men ikke aner hvordan du skal kombinere det, spør om hjelp i Vakre Hjem butikken din:)

Lag et stort personlig bilde med stoff, som jeg har gjort her

Lag f.eks et stort personlig bilde med stoff, som jeg har gjort her.

Dette er nydelige stoffer. stolen er sprayet med Carat Silver)

Dette er nydelige stoffer.Mix og matsh farger og mønstre etter eget ønske. (stolen er sprayet med Carat Silver)

En bra måte å skape personlighet på er å bruke tekstiler. Her følger en rekke inspirasjonsbilder med tekstiler fra Clarke&Clarke. Stoffene selges som metervare, fra tekstilbøker, leverandør Borge. Bildene over og under er fra boka BUKHARA. Min absolutte favorittbok, og bestselger.( Det varierer hva butikkene har av prøvebøker, men alle kan bestille fra den leverandøren:) Dette er sterke stoffer, kan også brukes til møbelstoff.

Bukhara-4

Bukhara-3 Bukhara-2Bukhara-6WILD GARDEN

Wild-Garden-5 Wild-Garden-6 Wild-Garden-3 Wild-Garden-2 Wild-Garden-1CLARISSE

Clarisse-1 Clarisse-2 Clarisse-3 Clarisse-4 clarisse-5 clarisse-6 clarisse-7 clarisse-8 clarisse-9LINDOW

Lindow-1 Lindow-2 Lindow-3 Lindow-4 Lindow-5 Lindow-6MAXIMUS

Maximus-1 Maximus-2 Maximus-3 Maximus-4

Jeg ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld:)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x