Effektfull glans med Carat spraylakk

Før-etter bilder av fornyelse med Carat lakk


Gooood søndagskveld:-)

Forvandling med lakk

Forvandling med lakk

Søndager altså, de går så utrolig fort! Jeg har alltid store planer for søndager. Male, rydde, vaske, sortere, slipe, spraye,bake,,,bla bla., også gjerne et par timers treningstid og et eller annet av kvalitet med barna.  Men så rekker jeg aldri halvparten engang. Timene flyr..! Æææh
Men jeg har blitt flinkere til å tenke gjennom dagen når kvelden kommer, over hva jeg faktisk har gjort, og tommel opp for det, legge på et lite smil også;)… Resten blir det tid til neste helg..også kommer lørdag, så er vi igang igjen hahaha

Carat effekt sprayer

Carat effekt sprayer

Idag var en helt vanlig slik dag. Mye står igjen jajaja, men jeg har ryddet mye, spraylakkert, flekkgrunnet tak, og jeg har gjort noe for min humørsyke tenåring som fikk henne til å stråle. Tommel opp for denne dagen også ihhiii

Her kommer det jeg har spraylakkert. Jeg brukte selfølgelig Carat spraylakk. Superlakken du får hos Vakre Hjem 😀 Den tørker så fort at du rekker ikke en kaffekopp mellom strøkene engang.

En hylle vi har på badet. Den er glatt og hvitlakkert fra leverandør

En hylle vi har på badet. Den er glatt og hvitlakkert fra leverandør

Litt kejdelig i hvit da, så sprayet den i arat himalaya blue

Litt kjedelig i hvit da, så sprayet den i Carat himalaya blue

Jeg begynte å spraye, men fant fort ut at den var for glatt («sprayen forsvant») så jeg sprayet et strøk med primer først. Primeren herder på 2 timer. Jeg brukte 2 bokser farge faktisk på denne. Kunne nok klart meg med en, fargen er så lys før den er tørr, så jeg var usikker på hvor og om det var dekt skikkelig. Så jeg brukte likevel opp boksene for å være sikker. Resultatet blir som sprøytelakkert, glatt og fint, og med lite sig. Hold en 15 cm avstand, ta tynne strøk, så unngår du sig. Så mye enklere enn å rulle/pensle på et slik kronglete møbel.

Så må jeg innrømme jeg har blitt litt forelska i denne kobber effekten.

iyø

Denne blir mer glansfull snart

tyiø

Carat Chrome cobber. Ingen grunning, bare en god avfettende vask

Noen lysestaker jeg kjøpte på loppis tidligere. Ingen primer

Noen lysestaker jeg kjøpte på loppis tidligere. Ingen primer

Også et sprayprosjekt fra en strålende fornøyd kunde. Ble jo så lekkert, og det ser dere her

Før

Før

GHøi

Etter. Ble nydelige. Well done Therese:-) Carat Chorome Silver. Primet først.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld, og ei fin uke:-)

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x