Nytt kjøkken med designfolie

Designfolie eller kontaktplast som det også heter er i vinden å bruke som fornyelse av forskjellig inventar. Det ser ekte ut, det er enkelt, og det ødelagger ikke underlaget.


Designfolie på bord

Designfolier eller kontaktplast kan brukes på det meste. Som her for å få nytt design på bordplaten

Hei dere, søndag idag igjen og solen skinner. Den skinner rett inn på kjøkkeninnredningen som er 15 år og slitt…Søren ta den sola;) Har vi råd til nytt kjøkken nå? EEeh nei! Jeg kan jo male da. Lene-barna maser faktisk MYE om å male den, og da hvit. Det er overhodet ikke aktuelt, skal jeg male blir det nok grønn, grønnblå, grønngrå…Men jeg er i tenkeboksen. Kjøkkenet står ikke øverst på to do listen min nå, det gjør soverommet, men det gjør det kanskje på din? Og visste du at du kan foliere den?

Designfolie-happyhomes

Kontaktplasten som ligner treverk har litt struktur i seg, slik at den ligner ekte treverk på flere måter. Kan brukes på kjøkkenbenk, bord, trappetrinn m.m

Designfolie/kontaktplast på innredninger en en billig og grei måte å fornye på. Det har kommet masse forskjellige design, og blitt høyest populært. En stor fordel er at du bare kan ta den vekk igjen, uten å gjøre skade. Designfolie kan brukes på alt mulig som vegg, skap, benken, trappen, møbler m.m Enkel fornyelse, rett og slett! Finnes mange design. Se design her 

Desingfolie ala kontaktplast-happyhomes

Designfolie på kjøkkeninnredning, her nr 346-0089

Designfolie i trapp

Designfolie kan du bruke til å fornye trappen. Kan også legges oppå trinnet

 

Nytt kjøkken med kontaktplast/designfolieHer kommer bruksanvisning på hvordan det legges på skap. (bilder og tekst Mari Andersen Rosenberg/ifi.no)

Nytt kjøkken med designfolie

Skru løs skapdører og håndtak.
2. Vask skapdøren med egnet rengjøringsmiddel. Slip gjerne fint over for å fjerne ujevnheter. Tørk bort støvet med en tørr mikrofiberklut.
3. Legg skapdøren oppå folien og grovklipp ved hjelp av rutenettet.

Nytt kjøkken med designfolie/kontaktplast

Fest folien. Det er enklest å få en jevn og slett overflate når vi fester folien fra midten og ut. Bruk teip på midten for å stabilisere folien.
5. Start på den ene siden av teipen. Fjern beskyttelsespapiret gradvis mens du fester folien til overflaten. Bruk en sletter i små bevegelser for å få ut alle luftbobler. Fjern teipen og fest resten av folien på samme måte. Jobb fra midten av skapdøren og ut.
6. Når folien er festet, bruker du kniven til å finskjære langs kantene.

Her er et par video som viser fremgangsmåte på møbel og kjøkkenbenk

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
116 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
116
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x