Innred med nabofarger- inspirasjon stue

Vekommen hjem til Egil sitt hjem i Mandal. Han har innredet med farger og laget et spennende, koselig og harmonisk interiør


Inspirasjon stue med happy homes

Hei 🙂 Da er det hverdag og nå alllerede helg igjen etter påskeferie. Vinteren har vært lang synes jeg, vært fint med mye snø, men nå er det nok. Hallo vår, hvor er du liksom? Akkurat i skrivende stund HAGLER det ute her på bondelandet i trøndelag. Men å se på slikt fantastisk lekkert og lunt interiør som dette gjør meg glad i sjelen. Skal ikke mer til hehe Farger og lekre detaljer så smiler Lene 🙂 Dette er Egil fra Happy Homes Mandal sitt flotte hjem. Ta en titt og bli inspirert! Hurra for farger!

Bildene i denne artikkelen er tatt av Trine Robstad Photograpy

Stue inspirasjon med Happy Homes
Interiør stue med Happy Homes

Farge vegg: 2055 Dusty Rose

Stue inspirasjon med Happy Homes

Farge vegg: 10683 Cashmere

Stue interiør med Happy Homes

Farge: 10981 Norwegian Wood

Egil har kompetanse på farger og interiør og det vises i hjemmet hans. Farger kan man leke seg med, men man må gjøre det bevisst. Og gjør man det, blir det så lekkert selv om man bruker flere farger sammen. Egil driver butikk, Happy Homes Mandal og et boligstyling/hjelp firma OneHome, så jeg foreslår at hvis du bor rundt Mandal og skal pusse opp så ring Egil 🙂 Tlf 38268891Uten å ha spurt han om hvilken fargeteori eller oppskrift han har brukt her, kan jeg se at det er nabofarger. Nabofarger ligger ved siden av hverandre på fargesirkelen, og ved å bruke disse to fargene med mellomtoner/nyanser skapes en nydelig harmoni. Det gir også liv, og mer spennende enn f.eks ton i ton farger. Interiør stue med Happy Homes Mandal

Inspirasjon soverom med Happy Homes

Farge: 2771 Rustic Terracotta

Nabofargene gult og rødt,-og nyanser mellom disse. Orange, konjakk, over til rødt og nyanser av rødt til aubergine. Sort, hvitt og grått innimellom for å roe ned-lage rammer. Inspirasjon stue med Happy HOmes

Inspirasjon stue av peis med Happy Homes
Inspirasjon stue med Happy Homes Mandal

Gjentagelse av farger er viktig. En god huskeregel er at en farge alrdi skal stå alene

Egil har også gjort en gjentagelse i fargebruken som skaper en god helhet. En farge skal aldri stå alene, det er en grei regel å huske på. Legg f.eks merke til de gule stolene som gjentas i den gule matten på naborommet, -og i puten. En flott trekant effekt!Inspirasjon spisestue med Happy HOmes MandalINteriør stue med Happy Homes MandalPå soverommet gjentar han fargene, men går lenger ned fra rødt over til blått. Hurra, nydelig!

Interiør soverom med Happy Homes MandalInspirasjon soverom med Happy HomesTil slutt vil jeg bare ta med en liten sak…- enten vil Egil være uenig, fordi han har gjort det bevisst,synes det er kult og det er lov! Alt trenger ikke være etter boka, men jeg vil likevel nevne det for de som ønsker tips når det gjelder dekorasjon på vegg. Da gjelder begrepet balanse. Forholde seg innenfor rammer og linjer, gruppere, så skapes enkelt balanse. En helt genial og super ting å gjøre er som Egil har gjort med lampen som krysser sofaen, og da henge noe som veier opp balansen i samme høyden på andre siden er perfekt. Her tipper imidlertid bildet litt, det er litt på vei bort.. Litt lenger til høyre, så er bildet innenfor sofaens armlene og linjen på teppet.

Henge opp bilder innenfor en avgrenset usynlig ramme eller på hyller,-altså gruppere er mitt beste tips til ryddig dekorasjon.

Stue dekorasjon interiør med Happy HOmes

 

Flott hus du har Egil, nydelig interiør og farger. Tusentakk for bildene 🙂

Spørsmål, -kommenter gjerne 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
24 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth R Heieren
Elisabeth R Heieren
11. april 2018 17:45

Mange fine forslag til fargekombinasjoner. Savner navn/ NCS kode/ leverandørpå fargene som er brukt i de ulike rommene. F.eks hvilken farge er benyttet i rommet med den grå sofaen?
Mvh
Elisabeth

Tone
Tone
12. april 2018 14:31

Hei.
Jeg ønsker også å vite kode/navn på fargen som er brukt i rommet med den grå sofaen. Håper på svar:)

Bente
Bente
2. juni 2018 19:31

Her var det farger, og det liker. Hilsen Bente

Vanessa fra Sukhi
Vanessa fra Sukhi
8. juni 2018 08:46

Veldig fine farger her!

Herdis
Herdis
11. juni 2018 16:16

Noen fargetips til stueveggen når alle møbler er i sort skinn og gulv brun parkett


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x