KORALL

SUPERNYHET! Vi har lansert vår beste malingsserie, Korall


Korall-maling-happyhomes

Hei dere! Er med stor entusiasme jeg endelig kan vise frem og rope høyt KORALL! Etter mye moro, mye læring og mye testing lanserer vi nå en ny malingsserie av beste kvalitet. Og til konkurransedyktige priser. Designet ser like delikat ut som finishen gjør, og det uten å svi av lommeboken. Hurra! 🙂 Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Korall-maling-happyhomes

Vi har også laget et fargekart. Det er inspirert av malerier med flotte farger. Bakgrunnen er at når man skal fargesette sitt hjem er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et kjært maleri, for deretter å bygge paletten rundt det.

Korall-maling-happyhomes

Vi har latt oss inspirere av Maja Berglund. En ung kunstnerspire, som allerede har hatt flere utstillinger i Oslo. Maja lar seg inspirere av kubismen, og bruker farger og former i litt uvanlige kombinasjoner. Kjempeflott og kult, og allerede fått stor oppslutning. Les mer om fargekartet her

Innvendig er det tre stk malingstyper

Korall vegg til slett vegg som gips, strie o.l Den er matt, men sterk, slik at den er godt vaskbar. Fungerer utmerket på kjøkken og vi vindfang. Håndverkerens favoritt!
Korall-veggmaling-happyhomes
Korall Treverk er en maling til møbler, panelvegg, mdf o.l. Den finnes i matt, silkematt og halvblank glans. Kjempegod utflyt, og lite sig. Love it!


Korall-takmaling-happyhomes
Sist, men ikke minst har vi utviklet OG ER DE ENESTE PÅ MARKEDET som har en takmaling som kan blandes i alle farger. Også helt mørke. Korall tak

Utvendig er det to stk dekkende maling.

Korall-fasade-maling-happyhomes
Korall fasade vannbasert er en dekkende maling med 16 års garanti på farge og glans. Glansen er halvblank, så ser lekkert ut. Enkel å påføre, lite drypp og selvrensende. Tørker fort, slik at du kan ta to strøk på en dag. Kan det bli bedre?
Korall-fasade-olje-happyhomes
Korall Fasade olje er en glansfull nydelig maling. Den innehodler litt linolje som gjør at den trenger inn i treverket og beskytter det godt. Dermed trenger du inegn grunning og sparer et strøk. Genialt
4 2 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x