Vil du lykkes?


Kampanje i Vakre HjemBla i kampanjeavis her

KAMPANJETIIIIIIID-juhuuu:) VI VIL AT DU SKAL LYKKES!

Bytte farge på huset?

Bytte farge på huset?

Vi i Vakre Hjem vil at du skal lykkes, og derfor er det navnet på nåværende kampanje nettopp det. Vi vil at du skal skjønne hvor viktig det er med fagkunnskap når du skal gjøre oppussingsjobben, hva enn du skal gjøre. Om det dreier seg om hvilket produkt du skal velge til akkurat ditt hus, som ligger akkurt der, hvilken framgangsmåte og redskap du trenger for at resultatet skal bli så bra som mulig, og så holdbart som mulig. Fargevalg ute og inne, som skal tilpasses helheten DIN. Hvilket gulv, hvilken tapet osv.

Alt dette er fagkunnskap, vi har utdannelse innen det, vi er driiiiiit gode på akkurat dette;), hehe og vi elsker faget vårt. Og det aller aller beste vi vet, er når jobben du gjør etter våre råd blir bra- Da har vi lykkes og Da har du lykkes. Fantstisk!:) (men ikke spør oss om sykepleie, jus eller hår, da har vi ikke peeeeeiling! Men det har kanskje du?..;)

Slitt terassegulv-hva gjør du?

Sommeren blir ikke den samme med en slitt terrasse. Hvordan kommer du igang?

Og det her er ikke bare en skrytegreie, for å lure dere til butikkene. Jeg har vært på flere kjedetreff, og er så heldig å blitt kjent med disse folka i disse butikkene. Og de er engsjerte, utrolig dyktige, de setter seg mål, og de snakker om hva som er best for kunden og resultatat.  Ikke minst har vi leverandrer som er like engasjerte. Meeeee like:))

Frisk opp hagemøblene med Carat spray

Lekker og enkel "makeover" av hagemøblene med nye vannbasert Carat spray. Hva må du gjøre før du sprayer?

SÅ- skal du bruke maling eller beis? Oljebasert eller vanntynnbar? Skal du male eller trenger du bare vaske huset i år? Skal du bytte farge på huset? Er det håp for terrassen din som er helt grønskegrodd? Kan du skifte farge på terrassegulvet? Hvordan bevarer du penslene best mulig? Hva gjør jeg med malingssølet på gulvet? Hva i huleste heitesete skal du gjøre med grunnmuren, den har sprekt og fått hvite renner? De grå plastmøblene? Den mosegrodde taksteinen din? Underlaget til tapeten din? Sprekken i parketten?…ah pust..

Male barnerom?

Skal du male barnerommet? Når kan barnet sove der igjen?

Velkommen til oss Vakre Hjem butikker over hele landet:))Vi har svarene. Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil:)))hehe

Vedstabeltapet fra Storeys

Hva gjør du med underlaget før du skal legge tapet? Den helt råååå Vedstabeltpeten fra Storeys er på tilbud nå til 348,-(ord. 749,-) Husk at vi sender over hele landet:)

KONKURRANSE!!!

Vinn eksteriør produkter for 5000, kroner! Bare å fylle ut kupong i Vakre Hjem butikken din. En vinner blir trukket på HVER BUTIKK. Så store sjanser.:)

OG HUSK KONKURRANSEN HER PÅ BLOGGEN. Send meg et bilde av før og etter vask av huset, rekkverk..o.l utvendig. Vask to bord, ta bilde og send meg:) DU KAN VINNE 2500,- I PRODUKTER. Gode sjanser, ikke fått mange bilder enda;):)) Trekning 29.mai

Ha en strålenede fin uke med å tenke ute!:))

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Predrag Timotić
Predrag Timotić
15. juni 2018 17:49

134758 456112cleaning supplies ought to have earth friendly organic ingredients so that they do not harm the environment 761256


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x