I år skal vi omgi oss med farger ute

I år skal vi ha fargerike terasser


God påske:)

guiø

Eller god sommer..?;)

Håper dere har ei strålande påskeferie. Vi har bare vært hjemme i år, hele familien. Vi er heldig å ha et stort hus, med stor hage med skog, hvor det kan foregå diverse aktivitereter fra skiløyper, til akebakke, bålbrenning, rebusløp, maling og grilling. De siste dagene her har det vært strålende sol, og jeg ble inspirert til å tenke sommer og utemiljø. Det er like om hjørnet, så planleggingn kan starte! Derfor har jeg funnet et knippe inspirasjonsbilder av nettopp utemiljø. I år vil vi se enda mere fargerike utemiljøer. Vi så litt av knallfargene på utemøbler og div i fjor, men i år vil vi se enda mere. Fargerike kombinasjoner skal pryde terassen og hagen vår i år. H E R L I G  Og det er så enkelt, spraylakker ivei;)

Så her kommer et drypp inspirasjon. Enjoy:)

Fargerikt utemiljøFargerikt utemiljøInspirasjon utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljø Fargerikt utemiljøFargerikt utemiljøInspirasjon utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljøfargrikt utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljøFargerikt utemiljøInspirerende utemiljøFarerikt utemiljø

Så bare begynne å planlegge:D Forsatt god påske:)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Nigeria politics
Nigeria politics
25. juli 2018 12:48

13266 2842So will be the green tea i buy in cans exactly the same as the regular tea youd buy to put in your morning cup? Ive been told is just normal green tea made to be cooler, but does it have any affect as far as not speeding up your metabolism as quick as normal hot green tea? 710988


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x