Personlig eklektisk stue

Mange farger kan brukes sammen. Men få hjelp til å sortere de.


Hallais og god søndag:-)

huø

Vinduet skaper et flott bilde foran spiseplassen

yul

Tittei!:) Dette bildet beskriver Oddrun godt:-)

For en liten stund siden, hjalp jeg et par med oppussing og innredning av stue. Oddrun som hun heter er ei fargerik skuespillerinne, med en likeså fargerik personlighet. Kjempeherlig!:) Hun simpelten elsker farger, alle farger, spesielt klare farger. Hun er interiør,kunst og designbevisst. Hun har mange gjenstander som hun har et personlig forhold til. Hva gjør man da?..Hun vet hva hu vil ha, men det kan fort bli for mye av det gode. Så jobben min ble å gi råd og tips spesielt ang fargebruk, hvordan bruke fargene på rett måte, uten at de kveler hverandre og ser rotete ut. Også hvordan få frem kunst og håndverk på en ryddig måte. Lage en god helhet rett og slett med mange farger og mye nips.

gyul

Her er vi begge to i hennes fargerike sofahjørne. Dette var også i avisen, så dette bildet har journalist Karen Gunnes tatt.

Veldig synd, men før-bildene jeg tok den gangen,tok seg en dukkert med kamera:-( I stuen var følelsen litt som en kjellerleilighet, da vinduene var bare halvparten av det du ser på bilde ovenfor. Istedet for å bytte hele vinduet, satt de inn nye under. Flere vinduer ble satt inn flere steder, og det gjorde etasjen lys og luftig. Alle flater, pluss kjøkken ble totaltfornyet. Basisen ble valgt helt ren og hvit. Vi brukte S 0500-N, ikke helt hvit, men ikke gult i. Alle vegger, foruten en tapetvegg på kjøkkenet er hvite. Slik fremstår etasjen ryddig og ren selv med kraftig fargebruk. Dette skapet nedenfor dekker mye av den ene veggen, og framstår som et klart dominerende blikkfang i stuen.

bhl

Hun hadde et gammelt stort skap, som ble malt i høyglans lilla De var åpne, men innsiden av dørene trakk hun med et passende lilla stoff. Det ble et flott personlig møbel og blikkfang i stuen.

Kraftig kontrastbruk passer Oddrun spesielt, så komplementærfarger ble brukt i stor grad. Denne lillafarge mot kraftig gult. En knall gul skuff ved siden av dette skapet. En utrolig herlig og kul effekt, og desidert wow punkt i stuen.

ft

Her snakker vi gammelt/nytt! Personlig, -eklektisk. Skuffen er nylig malt her, og ikke fått håndtak enda

fyul

Fantastisk da,- en kjempegammel skuff med orginal motiv brukes på nytt.

fuyol

Ryddig og rent og stramt. Gjentagende gult, store vindusflater.

uø

En brannmur må altså ikke være hvit eller grå. Da jeg foreslo orange, var Oddrun litt betenkt, men du og du så god tilbakemeldig jeg fikk etterpå. Det ble knalltøft! Legg merke til hvor effektfullt det blir med lilla/rosa til.

yul

Hun er opptatt av design, og gikk til innkjøp av Kartell lampe. Og selfølelig ikke i en nøytral farge;) Lampen tar opp fargen i teppet på stuen (åpen løsning) Se for en herlig spiseplass de har fått!:)

gyl

På kjøkkenveggen har de lagt betongtapet fra Storeys. Legg merke til at kjøkkeninnredningen ikke har lik farge . Et godt valg av huseierne. Kokesonen understrekes og helheten blir mer spennende.

gyl

Rene flater, sort/hvitt kontrast. Stor vindusflater. Lyst og lekkert. Detalj som lilla kaffekanne setter prikken over i`en. Under det hånkle lå det herlig bakst som jeg fikk smake på mmm hehe

Et herlig fargesterkt interiør. All kunst og håndverk kommer fram i sitt ess. Fargene spiller på lag, og fremhever hverandre. Med ren, rolig og ryddig basis framstår helheten balansert og flott, men med masse personlighet som understreker de flotte personlighetene som bor der.

Nå er underetasjen på planleggingsstadiet. Også utvendig har de gjort en oppgradering, og jeg må vise inngangspartiet som matsher perfekt med innsiden:)

p

En frisk inngangsdør som forteller noe om de som bor her og hva som møter en på innsiden:-) Fantastisk:)

Ha en fin fin uke alle:-)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Lamborghini Hoverboard
Lamborghini Hoverboard
9. juni 2018 00:39

713707 796724Hello. Wonderful job. I did not expect this. This really is a superb articles. Thanks! 460965


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x