Nytt gulv? Hva med et slitesterkt, lunt og ekte?

Skal du legge nytt gulv, les videre.


Maxwood- tregulv med korkbakside

Skal du legge nytt gulv er det verdt å lese videre. Maxwood er i særklasse når det gjelder gulvtyper med gode egenskaper å gjøre.

Tjohooo 😀
Det er sommer, midtsommer faktisk! Sola har snudd, ææææ shit, vi har jo ikke sett noe til sommervarmen enda. Nå måååå den komme snart. Det eneste som er greit med den fraværende sola er at man får jo gjort litt ute og inne. Perfekt å male hus i overskya vær f.eks og inne kan man ta tak i prosjekt som GULV. Riv av det gamle gulvet, og legg nytt. Og da vil jeg nok anbefale deg et bra gulv. Gulvkategorien har jeg satt meg en del inn i. Et gulv er ikke bare et gulv altså, og som jeg har pressisert før. GULVET ER ROMMETS VIKTIGSTE FLATE. Har du feil gulv, ja da kan det ødelgge mye for komforten, opplevelsen, romfølelsen og ikke minst utseende!

Maxwood slitesterkt tregulv med kork baksideMaxwood slitesterkt tregulvMAXWOOD
Dette er et relativt nytt gulv. Det er ordentlig og skikkelig, altså ekte tre på toppen,- også er det kork under. Jupp, og hva er så bra med ekte treverk og kork da? Jo, ekte treverk er nettopp ekte haha 🙂 det liker vi, -rent og naturlig. Det er jo en klasse opp fra vinyl og pvc. Husets verdi stiger faktisk med ekte varer. Og korken, den har egenskaper som gjør gulvet ekstremt lunt og godt. Komforten stiger betraktelig. Og den demper lyd. Korken er MER lun og dempende enn hvis det hadde vært treverkt rett igjennom.

Maxwood gulv fra Golvabia

Han her får du med på kjøpet hohoho 😀

Nå skal du høre hvorfor dette gulvet, som kun har et toppsjikt av treverk er mye mer slitesterkt enn en vanlig parkett. På en standard parkett, selv om det er eik, så er den enten lakkert eller oljet med 2-3 strøk. På Maxwood så er det trefiner som er hardere enn vanlig tjukt tre. Så på dette gulvet er det brukt en ny type UV lakk som legges i 7 strøk! Dette er da mulig fordi trefineren tåler et så tykt lag med så sterk lakk. UV betyr at den beskytter mot sollys, og det er supersmart fordi sollyset gjør at gulvet gulner.
Kork bakside gjør gulvet lunt å stå på

Slitesterkt flott tregulvNydelig tregulv med kork baksideTregulv med kork bakside gjør det lunt og godt å stå påAt er det slitesterkt viser seg rett, da det er lagt i Let`s Dance i Sverige med høye heler og røff bruk. Det er også lagt på mange hoteller rundt omkring, hvor det beregnes utesko.Maxwood brukt på gulvet i Let`s danceMEN hohoho jeg har jo ikke sagt det beste. Dette er nyyyydelig fint. Aaaah 😀 Det ser dere jo på bildene. Jeg er meget opptatt av utseende haha Hvis gulvet ikke er fint å se på så GLEM DET!

Slitesterkt gulv med treverk og korkEn annen ting som er kult med dette gulvet er at det finnes i longplank, som er 240cm lengde. Det finnes også i 180 og standard 120. Prisen på standard ligger rundt 500 pr m2. Og sist men ikke minst, det er superlett å legge. Det har en 5G klikk som det heter. Det betyr at en og en plank kan legges, som et puslespill. Du trenger ikke klikke sammen hele raden først. Så selv en blondie som meg fikser det 🙂 hihaaa

Maxwood long plank 240

240 plank. Døds kult!

Jeg har vært på fabrikken hos Golvabia i Sverige og sett på produksjonen. Jeg tok en video av det. Det blir nøye sjekket hver og en plank at det ser perfekt ut. De sorterer også i forskjellige pakker etter kvist. Så dette er ikke noe tullball, vært hver ei krone.

Skulle jeg hatt nytt gulv, så hadde jeg ikke vært i tvil et sekund. Det måtte blitt dette. Men jeg har jo akkurat malt parketten, så spørs om Lenemannen blir så happy hvis jeg kommer og sier at NÅ RIVER VI OPP GULVET I HELGA! Kanskje vente et par helger med det da… Men du som har tenkt deg nytt gulv-løp å kjøp!! svopp svopp

Alle design kan du se her

Male parkett

Din nærmeste butikk

GOD HELG 😀

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
6 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Tone nikøy
Tone nikøy
29. august 2016 21:47

Er veldig interessert i å se dette ,evt kjøpe Maxwood gulv men det er ingen av de butikkene som du har linket til som har eller selger det. Vet du hvem i Bergen distriktet som kan ha det i sin utstilling ?
Inspirerende å lese bloggen din.

Signy Unger
Signy Unger
3. september 2016 13:56

Hei.
Høres virkelig ut som et fantastisk gulv.
Har du ca pris på 240 plank?


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
11. august 2017

Hvordan avrette gulv?

Hvis du ikke har avrettet gulv før, er dette en innføring med erfaringer hvordan du gjør det. Det er ikke vanskelig eller tidkrevende som du kankje tror.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x