Trenger du nytt badegulv?

1. februar 2016


 

Vinn nytt badegulv fra Gerflor Gerbad våtromsgulv

Hallåååå:-)
Da er helgen plutselig over gitt. Den går jo unna i en fei, men den har ikke vært så værst! Største bekymringen min var da jeg endelig skulle bikke meg ned med någet godt i glasset å se litt tv så gikk jo ikke det. Tor hadde satt parabolen ut av kurs aiaiai og ikke til å plassere igjen for a Lene,- og hvor er Lenemannen  når jeg trenger han som mest?? På havet det blå! Jajaja men Lenegutten fikset han, så jeg fikk sett årets spellemann hihihiii;)

Gulvkampanje i Vakre Hjem

Nå folkens har vi gulvdager i Vakre Hjem. Kampanjebladet kan dere bla i her.

Det er mange gode tilbud på gulv altså! Og jeg vet det er mange som ønsker seg nytt gulv, inkludert meg selv igrunn.. Husk at det er så viktig å tenke igjennom hvor du skal legge gulvet, hva er behovet, hva ønsker du av det? Det er utrolig stor forskjell på kvalitetene, altså om det tåler mye vann, er lunt, slitesterkt osv. Oppfordring er å spørre fagfolk. Et gulv skal du gjerne ha i noen år, og det betyr utrolig mye for komforten, utseende osv såå dumt å angre seg! GULVET ER ROMMETS VIKTIGSTE FLATE!

Hvorfor er gulvet så viktig for rommet?

 

Vinn nytt badegulv fra Gerflor

Som dere ser på toppen har vi en konkurranse gående. En heldig vinner seg nytt badegulv,-som er Gerbad våtromsbelegg fra Gerflor. Opp til 10m2.

Det har kommet inn så mange svar! Mange har veldig stort behov, kunne ønske jeg kunne gi alle et nytt belegg, men altså bare en vinner, og den trekkes den 15.februar.
Nedenfor ser dere noe av kolleksjonen. Resten og virkelige prøver finner dere i Vakre Hjem butikken deres. Alle har disse prøvene. Det er kjempefine design. Og det som også er fint og praktisk er at den kommer i 3 meter bredde. Mange kan da unngå skjøt. Send inn bilde av ditt gamle gulv, og fortell hvorfor, så kan du bli den heldige 🙂 

Gerbad våtromsbelegg fra gerflor Gerbad våtromsbelegg fra Gerflor Våtromsbelegg Gerbad fra Gerflor Våtromsbelegg Gerbad fra Gerflor Våtromsbelegg fra Gerflor

Ha en knallfin uke videre:-)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Anita holm
Anita holm
19. februar 2016 14:48

Hvem ble den heldige? ???


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x