Bollo Mondo gummigulv fra Storeys


Tjohoo:)

Gummi er kult, og gummi GULV er enda kulere. Ganske tøft, og VI SNAKKER SLITESTERKT Ohooiiiiii! Og så å si vedlikeholdsfritt da. Nettopp pga disse to tingene at gummigulv blir brukt mye på offentlige plasser. Men da er gjerne ikke fargebruken så sprek ..men det har du mulighet til hjemme, som på bildene her

Gummigulv-et tøft gulvGummigul-et tøft og slitesterkt gulv

Gulv trenger absolutt ikke være kjedelig. Her kan du virkelig sette ditt personlige preg på rommet. Bruk herlige farger og kombinasjoner. Den store fordelen er jo hvor slitesterkt dette gulvet er, skal mye til for å ødelegge et gummigulv altså. På barnerommet, på treningsrommet, i spillerommet, i gangen, på kjøkkenet..

Gummigulv fra Storeys

Tøft da! Vi la grå blank flis på kjøkkengulvet inni innredningen. Noe så teit, som jeg skrubber fuger!! Dette her hadde vært midt i blinken! Ønsker meg, ønsker meg..

Slitesterkt, tøft gulv er gummigulv BolloDet er godt og gå på, ikke hardt. Det har gode akustiske egenskaper, og det er trinndempende, og det er VELDIG SLITESTERKT! (fått med deg det nå..?hehe)

Og fiiine farger da, se denne herlige blåfargen

Gummigulv Bollo fra StoreysDet er 50×50 flis. Du kan lett legge det selv. Og tilslutt- det er naturlig materiale. Ingen stor forpest av naturen vår

Gummigulv oppbygning

 

Så vær trendy og lur og litt kul, og vurder gummigulv. I Vakre Hjem butikkene får du se og låne prøver:)

Ha en fortreffelig fin ettermiddag:) ( jeg må ut å kjøpe ny vaskemaskin..Grrrrrrrrr det er ikke trendy og kult, bare veldig veldig NØDVENDIG!..)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x