Top Silence- lunt, stille og slitesterkt gulv

Les om laminatgulvet som har kvaliteter som lyddempende, lunt og slitesterkt. I tillegg er det lett å legge. Kan man ønske seg mer?


Lunt og slitesterkt gulv Top Silence

Hei og hå 🙂
Det er søndag, og fastelaven. Har du baka boller idag, eller kjøpt? Store herlige boller med syltetøy og krem kan man la seg selv nyte idag. Jeg helt fullstendig sikker på at det fortjener du akkuart idag! Enjoy mmmm 🙂 Husk at vi er alle så opptatt av det vi ikke rakk og det vi skulle ha gjort, ABSOLUTT skulle ha gjort. Vi er ekstremt dårlige (iallefall mange av oss) til å sette fingeren på det vi faktisk har gjort, fått til og fått gjennomført. Det være seg på jobb og hjemme. Hvis du går igjennom den siste uken og ramser opp alt du faktiktisk har gjort, utgjør det nok flere boller, titall antagligvis! Gled deg over det, og glem alt det andre som skulle vært gjort. Det ordner seg. (snakker veldig om meg selv her hihi, men ganske sikker på det gjelder flere)

Lunt og slitesterkt gulv fra Gerflor

Noe Vigdis hos Arnes Fargehandel i Larvik har gjort, og fortjener en del boller for er å revet opp det gamle gulvet, og lagt nytt. Det er bra jobbet. Gulvet hun har valgt heter Top Silence, Gerflor leverer det og det får du kjøpt hos alle Vakre Hjem butikkene.

Lunt og slitesterkt gulv Top Silence fra Gerflor

Litt fakta om dette gulvet som kalles vinyl laminat:
Jeg fikk det presentert av leverandøren, og jeg må innrømme jeg ble overrasket over hvor dempende og lunt det er å stå på. Det er matt på overflaten, og ser ikke så kunstig ut som mange laminater gjør (spør du meg) På baksiden av vinylen er det tekstil som lager den lyddempende og lune effekten. Gulvet har et såkalt 5G klikk system som gjør at en og en plank kan klikkes på som et puslespill (du trenger ikke legge hele raden sammen) Finnes i 8 forskjellige design. Legger med en video helt nederst for dere som vil vite mer om dette gulvet.

Top Silence gulv fra Gerflor

Vi har det på kampanje nå også, t.o.m den 13. februar er det -20% på det, så løp og kjøp!

Tilbud på gulv

Hun sier om gulvet: Jeg er veldig fornøyd. Veldig lett å legge, enkelt å kappe, lunt og godt å trå på. Motstandsdyktig mot katter! 🙂 Altså slitesterkt, null problem å vaske, selv om det er litt struktur. Superfornøyd, anbefales! Her kommer bilder (de har dessverre ikke den beste kvalitet)

Top Silence gulv fra Gerflor

Her rives gammelt malt gulv opp

Lunt og slitesterkt gulv fra Gerflor

Her er hun igang å legge det nye gulvet.

Top Silence gulv fra Gerflor

 

Top Silence gulv fra Gerflor Lunt og slitesterkt gulv fra Gerflor Lunt og slitesterkt gulv fra Gerflor

Ganske så fint 🙂

Nå skal jeg med Lenegutten 8 på kino, og se Gråtass hihi den kule traktoren. etterpå blir det bolller og kakao mmm FORDI VI HAR FORTJENT DET! Ha en flott søndag og ny uke 🙂

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x