Tapet til et helt rom kun kr 1699!


Ny tapetbok fra Borge

Juhuu 🙂 Mandag gitt, blåmandag? Hehehe neeida, en skjønn dag. Solen titter jo frem også. Jeg har brukt mye av helga på å tapetsere over en glassfiberstrie i broren min sin nye leilighet. Glassfiberstrie er sååå ut, så det måtte bli slette vegger. Fjerne en slik strie er et mareritt av en jobb, fordi den sitter så godt. Så en veggfornyer- en tykk tapet som limes oppå er smart og en lettere løsning. Den kan overmales eller taptseres. Jeg har prøv forskjellige typer, men sverger til Storeys sin Cover

Tapetser hele rommet for 1699,-

Priseksemplet gjelder lagerdesign fra Decorama for et rom på 10m2, med standard takhøyde

Har du en ruglete vegg som du vil ha glatt, så legg denne først, så kan du legge en nydelig tapet oppå. Borge er nå ute i butikkene med en ny bok som heter Decorama. Den er billig, koster kun 279,- pr rull. Og det er billig! Idag koster tapet gjerne fra 500 pr rull til 2000. Rundt 1000 kr for en tapet på 10 meter er helt vanlig pris. Og det også er jo vel verdt, med tanke på at en tapet pryder veggen og gir personlighet i hjemmet ditt i mange år, like mange som en sofa 😉

Ny tapetbok fra BorgeIkke nok med at denne er billig, den er ikke 10m, men 11m slik at du får mer ut av rullen med alltid 4 høyder (standard takhøyde) Dårlig kvalitet? Nope! Det er god kvalitet, ren fibertapet.-lett å legge også. Rull lim på veggen, og sett tapeten tørr opp. Nedenfor kommer design fra denne boken. Decorama tapet fra BorgeDecorama tapet fra BorgeTapet fra BorgeDecorama tapet kolleksjon fra BorgeDecorama ny tapetbok fra BorgeDecorama tapet fra BorgeTapet decorama fra Borge-lett å leggeDecorama tapet fra BorgeDecorama tapet fra BorgeTapet Decorama fra BorgeTapet Decorama fra BorgeTapet geometri fra DecoramaTapet til barnerommetTapet til soverommetTapet til soverommet og stuenDecorama tapet fra BorgeHøstens trender kommer snart for dere som venter på det. Følg med på Facebook. Blir annonsert der først. Ha en flott ettermiddag, kveld og vidre uke 🙂

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x