Kult med fototapet til liten og stor

Fototapet er populært igjen, og her er et eksempel på hvor lett og effektfullt det kan bli.


asa

Fototapet kan være en riktig så flott effekt i rommet, til barn, ungdom og voksen

fototapet-før

Slik så veggen ut før

Heisan dere:)
Den ene Lenesønnen fylte 11 år her nå nylig. Han har tatt i bruk et lite rom på loftet, hvor han har skrivebord med data, og en liten sofa. Rommet er lite, og det er stort sett bare skråtak. Før var det Lenedatteren som hadde det, og den gangen, for 3 år siden bestemte mor hmhm at hun skulle ha denne tapeten med disse herlige blomstene. Fin ja? Kjeeeempefin, den er forøvrig fra Texdecor, Casadeco. Men nå tikket det en dag inn en mail fra Lenesønnen med bursdagsønsker, og et av de var ny tapet. Jeg foreslo fototapet, hvor han kunne velge fritt. Han valgte dette over(uten innblanding fra Lenemor!) 

yuh

Det måtte bli en mellomrunde med rullen..

Ja, så da bestilte jeg dette, kjapp levering, helgen kom, og det var bare å hive seg rundt å få det opp (Lenesønnen er ikke tålmodig I HELE TATT, ingen mas..:P)
Jeg satte i gang, tenkte at her har jeg et fint slett underlag å smøre lim på, satte opp en tapetbredde. Jeg kan fortelle forøvrig at fototapet kommer på en rull, med hvite stiplede linjer der du skal kutte, så du slipper å måle og tenke..som du må ved vanlig tapet. Fototapeten er ren fibertapet, som betyr at du smører lim på veggen og henger tapet tørt opp i det, ingen våting av bakside, og søl med vann. Når jeg tapetserer har jeg en sylskarp kniv, noe å kutte på, en bred sparkelspade, rull/pensel til lim og lim.
Men på den hvite fine bilen, skinte de fine rosa blomstene gjennom. Derfor måtte jeg male over et par strøk med vannbasert maling, før videre tapetsering.

s

Fiks ferdig! Det tok 1,5 time! Lenesønn superfornøyd. Det ble veldig tøft! Tapetet heter «Yes,we`re open» photowall, Vakre Hjem Melhus

Finn din nærmeste butikk

Ha en fortreffelig nice uke(som Lenesønnen ville sagt)

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
5 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Elizabeth
Elizabeth
24. juni 2015 16:01

Hei. Hvor bestillte du tapeten?


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x