Nytt gulv eller pusse opp? Interiørtips!


Gulvet, rommets viktigste flate

Tjohoo 🙂
Etter en herlig helg på messe sammen med Malia kjeden med så utrolig, ja bare hyggelige og fantastiske folk er jeg tilbake til hverdagen og nå er gulv i høysetet! Vi skal neste uke ha gulvkampanje og fokus på akkurat gulvet.  Lurer du forresten  på hva Malia har med Vakre Hjem å gjøre? Jo, det er fordi vi snart blir en og samme kjede. Vi ønsker alle de Malia butikkene som ønsker å ta del av denne vakre familien her hjertelig velkommen til oss 🙂 Sammen skal vi bli større og sterkere, og tilby dere gode priser, produkter, fagkompetanse, råd og veiledning som bare faghandler kjede kan gi. Jeg gleder meg veldig 🙂

Gulvet-rommets viktigste flate. tenk alltid på gulvet først!

Så tilbake til gulvet. GULVET ER ROMMETS VIKTIGSTE FLATE, visste du det? Eller har du tenkt over det? Gulvet setter virkelig rommets karakter. Alle gulv har en farge, og den fargen påvirker rommet i stor grad. Den fargen må stemme/matche med veggfargen, ellers kan hele interiøret/rommet skjære seg skikkelig. Veggfargen kan f.eks se blålig eller rødlig ut, hvis ikke gulv og vegg har samhørighet. F.eks mange gulv har en del gult i seg, som parkett, mot en nøytral gråfarge vil det bli full kræsj. Skal du ha grå vegg til et slikt gulv, putt litt gult i gråfargen. Dette får du selvfølgelig hjelp til i Vakre Hjem butikken din. Ta bilde av gulvet ditt eller ta med en plank hvis du har når du skal kjøpe maling til veggene. 

Gulvet, rommets viktigste flate. Tilpass gulvfargen til veggfargen

Skal du bygge opp et interiør fra bunn av, bestemme gulvet først, plukk så ut tapet/maling etter det. Jeg sier det igjen- få hjelp til å finne rett nyanse på veggen etter gulvet. Det er sååå viktig!! 🙂

Tilpass veggfargen til gulvet

Tenkte jeg skulle ta et eksempel fra virkeligheten, som jeg også har nevnt i diverse foredrag i høst.

Jeg fikk telefon fra ei litt frustrert dame som bor i en nydelig gammel bygård. Hun hadde hatt malere som hadde malt gulvet i stuen, pluss trapp og loft i en nøytral gråfarge. På veggen hadde hun S 0502-Y. Hun så at noe var utrolig galt, men klarte ikke sette fingeren på hva. Jeg tok en tur og jeg så fort at her er gulvet malt i feil farge i forhold til vegg og også sofa som er grå, men en del gult i den gråfargen. Gulvet så ganske blålig ut. Malt gulv er forøvrig utrolig nydelig, men fargekoder må stemme. Hun hadde lagt mye penger i håndverkerarbeid og maling og det er fortvilende når det blir slik. Her matcher vegg og sofa, men ikke gulv. Like viktig er det å ta hensyn til gulvfarge og veggfarge når du skal kjøpe møbler. Grått er ikke bare grått og hvitt er ikke bare hvitt altså!  Bruk fagkompetanse når du skal igang med oppussing, dette er et eget fag! Min oppfordring 🙂

Male parkett

Tilpass fargen på gulvet til veggen mal gulvet i tilpasset farge til veggen Gulvet-rommets viktigste fllate Gulvet-rommets viktigste flate Gulvet-rommets viktigste flateGulvet,-rommets viktigste flate

Bilder fra Tarkett og Scanox.

Ha en kjempefin videre uke 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Hollywood Gossip
Hollywood Gossip
15. juni 2018 20:36

434915 611757Hoping to go into business venture world-wide-web Indicates revealing your products or services furthermore companies not only to ladies locally, but nevertheless , to several prospective clients in which are online in most cases. e-wallet 158196


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x