Marmoleum Click- det smarte, personlige, miljøvennlige, lune gulvet


Goood mandag morgen:)

Mandag morgen liker jeg. For meg som alltid har tusen ting i hodet, og døgnet aldri har nok timer, er mandag bra. En hel uke med 7 dager, hvor mulighetene er mange. Bare opp til meg selv  legge opp dagene, så alt faller på plass,- prosjekter, jobb, barn, mann..heheLunt og godt gulv til oppholdsrommet

En annen ting jeg liker er blogg. Da kan jeg anbefale og skrive om det som jeg mener, kan, vil og liker. Idag vil jeg anbefale dere og få øynene deres opp for et suverent gulv- MARMELEUM KLIKK fra Forbo.

Det er et HELT NATURLIG GULV, bygd opp på kun naturlige råvarer- vegetabilsk olje, hardpiks, tremel, kalksten, miljøvennlige pigmenter, så DET ER IKKE ALLERGIFREMKALLENDE. Og meget miljøvennlig i forhold til alle pvc gulv (vinyl, laminat..)Korkgulv med linolium på toppen

Med kork på undersiden,og linolium på toppen er dette et lunt og lyddempende gulv. Utrolig  godt å gå på. Fordi det inneholder bare naturlige råvarer får det raskt romtemperatur. Det er også antistatisk, så enkelt å holde støvfritt.

naturlig, lunt, miljøvennlig gulv

Men det kuleste er at det finnes i hele 21 forskjellige farger! Du kan lage akkurat det mønsteret du vil etter egen smak og ønsker. Og det er super enkelt å legge,- klikk system, med fliser på 30×30 og plank 90×30.

Korkgulv med linoliumstopp
  • Har du eller dine barn astma, allergi eller er ømfientlig er dette et supergodt valg.
  • Vil du tenke miljøvennlig er dette et supergodt valg.
  •  Har du det gulvkaldt er det et supergodt valg.
  • Vil du ha ditt eget mønster på gulvet er dette et supergodt valg.

Lunt gulv i mange fargerSiden det er linolium på toppen, vil striper og skrammer lukke seg ved tiden. Det er kult,- et gulv som behandler seg selv og blir fint igjen! hehe

Her kommer flere bilder av dette suverene gulvet. I Vakre Hjem butikken din kan du få mere informasjon, ta, se og føle på prøvene

Linoliumsgulv, lett å leggeMarmeleum klikk gul fra ForboLInoliumsgul, lett å leggeMarmoleum gulv fra ForboLunt gulv til barnerommetLekkert gulv til soverommetLinoliumsgulv, lett å leggeMarmeleum gulv,lett å leggeLunt og lyddempende gulv fra ForboKorkgulv med linolium på toppenkorkgulv med linoliumstopp

Og en siste ting som er viktg, er at når dere får gulvet, og det er lagt, kan det være fargeforskjeller, gjerne en gultone. Det vil fort endre seg. Det er linoljen som trenger lys og luft;)

Ha en strålende fin mandag og uke:) Ta vare på dagene og de rundt deg. Svosj så er det helg, og da er det kjekt å tenke tilbake på uka som har vært med god samvittighet-, som for eks at du har bestilt et miljøvennlig gulv for å ta bedre vare på helsen til barnet ditt;)

Haaade bra:))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x