Trestjerners gulvrens-ikke bare til gulv!

Trestjerners gulvrens-ikke bare til gulv!


 

Heisan:) Et lørdagstips rett fra hjertet!;)

gh

Trestjerners gulvrens fra Scanox

Dette her er verdens beste vaskemiddel!! Jeg er fullstendig avhengig. Jeg begriper ikke hvordan dere klarer dere uten denne i hus hehe  Og det er fordi den er helt utrolig avfettende. Som f.eks på julaften skulle Lene ta ut en bolle med rotstappe fra ovnen, stappe med masse pinnekjøtt fett og mye meierismør i, mmm nam, men den gikk rett i flisgulvet og knuste…###3 barn som råflirte av mora si og en oppgitt mann som aiaiai tyyyyyypisk du, var det en fin start på julemiddagen hehe Stappe OVERALT hahaha Men med bøtte med vann og trerens gikk det som en lek. Høres teit ut, men den fjernet faktisk dette fettet enkelt, hurtig og greit fra gulvet, det luktet rent og det ble juuuuuul;)

vaske med trerens

Suverent kjøkken vaskemiddel!

Så denne er klart første valg til alt som har med kjøkkenvask å gjøre. Kjøkkenvifte, kjøleskap, benk, gulv.. I forhold til salmiakk, som også er veldig avfettende, men den flytter bare på det. Man må slite litt for å få fjernet det. Trerensen skummer, men ikke så mye som zalo f.eks, så enkelt å fjerne etterpå. Den etterlater en klar, helt ren flate. Og den lukter godt:) (men litt sterkt, hvis sterk blanding)

Hva ellers bruker jeg den til..? Badet, flis, dusj..fjerne sot,,den er suveren til å pusse vinduer med, vaske glass,lysetaker, vaser, krystall..Ja, så mangt, nesten alt!

hioæ

Suverent bad vaskemiddel!

Den er laget for å vaske med før man skal behandle treverk. Det er den selfølgelig best på, den avfetter jo, åpner porer og det blir rent uten å legge igjen en hinne. For det er det andre vaskemidler gjør, som salmiakk. Det blir liggende igjen en hinne som du ikke ser, som må bort, hvis ikke kan behandling etterpå bli skjoldete eller i værste fall ikke feste. Trestjerners gulvrens innholder ikke lut, som bl.a husvask, men den innholder ammoniakk, som ved for sterk blanding kan den matte ned en glansfull overflate, som et lakkert gulv. (jeg har brukt den mye på lakkerte flater og fliser, og aldri opplevd det, men den KAN gjøre det ved FOR sterk blanding)

Oppussing av teak møbel

Vask før pussing/maling/beising

Og jeg måååå bare si det, klarer ikke dy meg-AV GRØNNSÅPE BLIR DET IKKE RENT. Den brukte man før i tiden for å forsegle treverk bl.a for at det skal holde seg. Og hvorfor det, jo fordi det innholder masse fett og voks som går ned i treverket, og legger igjen en forseglingshinne. Dette vasker mange gulvet med.Blir det rent da..?? Den lukter godt, helt enig, men ta en bøtte med vann og grønnsåpe å sett på gulvet, så vasker du med trerens;) (skal du fjerne dette fettet grønnsåpen legger igjen, må du bruke trerens, bare vann tar det ikke)

En liter Trestjerners gulvrens rekker til ca 100m2 og koster ca 130 kr. Blandingforhold 1-20, så veldig drøy og rimelig i grunn. LØP OG KJØP!:)

Ha en strålende fin lørdagskveld:)

5 1 vote
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
8 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Renate
Renate
6. mars 2013 00:33

Hei. Har to flotte skap jeg skal male hvite. De er i vokset treverk. Fjerner trestjerners gulvrens voks og, eller må jeg lute skapene før grunning?

Renate
Renate
7. mars 2013 08:22
Reply to  lene

Altså, først malingsfjerner, så rens, så trestjerners gulvmaling? 🙂

Ingvild
Ingvild
18. juni 2013 20:50

Hei 🙂

Jeg har et gammelt, originalt furugulv som er lakkert. I går hadde jeg besøk av vaskedame for første gang, og det duftet deilig grønsåpe når jeg kom inn døren. Men… etterhvert oppdaget jeg at gulvet i hele leiligheten har fått en slags hinne av fett. Når jeg subber rundt med sokker på, så er det kraftig motstand i gulvet, og sokkene blir skitne. Tror du dette kan komme av at vaskedamen har vært litt vel ivrig med mengden grønsåpe? Og tror du trerensen vil løse problemet?

Hilsen Ingvild

Nita74
Nita74
29. mars 2020 12:54

Kan den brukes på vask av fliser på terrassen?

Tove
Tove
23. januar 2022 14:56

Hei, Kom over dette tipset i søken etter redning av speilglatt gulv. Jeg sprayet nemlig mine planter med en bladglans en dag og gulvet ble altså så såpeglatt i etterkant. Over hele gulvet også, bare for å gjøre det enkelt liksom. Nå forsøker jeg å vaske med denne for å få det mindre glatt, men foreløpig ingen effekt. Gulvet er et lakkert tregulv, usikker hva slags lakk da jeg har kjøpt leiligheten og gulvet var behandlet før min tid. Nå er jeg rådvill, vurderer nesten å gå til innkjøp av parkett ☹️ Har du noen tips? Burde denne såpa fikse… Les mer ›


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x